View Single Post
stare 21.05.2011, 15:45   #1
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

No temat sie rozkreca ;D co to bedzie jak wejda pokolenia hehe

Meskie pogadanki w jacuzzi ^^ no tak faceci sie lenia, a Julia zajmuje sie domem....

A tutaj Trunks w calej swojej okazalosci - jako nastolatek mial troche pulchna buzke, teraz juz gorace ciacho z niego

Julia majac dosyc siedzenia w domu przeszla sie na spacer po miescie.

Wspolna gra w pilkarzyki - troszke zabawy sie nalezy Korzystaja poki nie zaczna chodzic do pracy...

Centrum naukowe w Sunset bylo bardzo wdzieczne za informacje, ktore Julia im przekazywala.

Julia cos ostatnio czesto zle sie czula i wszystko ja bolalo...no no no...chyba wiadomo co sie stanie

Julia gdyby nigdy nic czytala sobie ksiazke, zas Trunks podejrzewal swoje po ostatnim zachowywaniu sie Julii

Okazalo sie, ze Julia jest w ciazy. Po wizycie u ginekologa oznajmila ojcu, ze zostanie dziadkiem. Miguel byl uradowany, ze bedzie mial wnuki

Trunks chcac odciazyc zone z obowiazkow domowych wzial sie za domowe porzadki wraz z sprzataczka Byl taki balagan, ze w dwojke ledwo co wyrabiali xD

Pewnej nocy przybyl zlodziejaszek, lecz Miguel byl czujny w nocy <jak zawsze> i wygral bojke z nieproszonym gosciem....zlodziej okazal sie przyjacielem Miguela...no coz...ale mi przyjazn..

Trunks nie spoczywal na laurach - trenowal i trenowal chcac byc najlepszy w sztukach walki.

Julia w czasie ciazy byla niekiedy az nadto "milusinska" i polubila nagle wszystko co puchate, slodkie i mieciutkie

Nawet ciaza nie przeszkadzala jej w odkrywaniu nowych wynalazkow. Niestety gdy ja Trunks zlapal na tym zamknal garaz na klucz, nie pozwalajac jej w tym stanie robic takich rzeczy.

Wspolna gra w szachy w oczekiwaniu na dziecko.

No i sie zaczelo - Julia zaczela rodzic. No a faceci jak faceci....panikowali jak zawsze przy porodzieD

No i urodzily sie trojaczki <wkoncu jeeeeee!!!! ;D ;D> : trzy dziewczynki - Wendy, Risa i Carla.

Julia gotujaca posilek - zajmowanie sie dziecmi, sprzatanie i gotowanie. Ciezko ma, ale jakos daje rade z pomoca Trunksa i ojca.

Na szczescie mezczyzni w domu okazali sie wyrozumiali i pomagali w opiece nad dziewczynkami. Julia mogla sobie od czasu do czasu odpoczac w jacuzii...

Julia bawi sie z mala Carla - no i oczywiscie z kolejna dwojka tez A planuja kolejne O.O

Miguel stal sie emerytem! Ale nie przechodzi na emeryture...bez niego cale miasto splonie przez malointeligentych mieszkancow Sunset...trzeba byc ciagle w gotowosci T.T A jeszcze niedawno pamietam jak byl malym brzdacem na rekach Emmy....jak ten czas leci ^^

Ostatnio edytowane przez eyvee : 21.05.2011 - 15:47
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.