Przedstawiam wam moją simkę - Evę Fox. Eva jest pięciogwiazdkową gwiazdą oraz osiągnęła już dziesiąty poziom trzech karier: muzyki, łowcy duchów oraz aktorstwa (tak, gram na kodach

). Eva mieszkała najpierw w Sunset gdzie zaprzyjaźniła się z wieloma osobami jednak po ukończeniu kariery muzyki i łowcy duchów przeprowadziła się do Bridgeport by zdobyć sławę. Kiedy zdobyła pięć gwiazdek, osiągnęła szczyt karier aktorskiej oraz została zdradzona przez Matthewa Hamminga postanowiła powrócić do Sunset. Z góry przepraszam, za okropną jakość zdjęć.
Eva melanżuje ze swoimi przyjaciółkami - Susan Wainwright i Matildą Smart w Kujonie.
Następnego dnia Eva odwiedziła pobliski komis i trafiła na coś bardzo ciekawego - uderzenie meteorytu.
Mojej simce nic się nie stało, na szczęście. Ucierpiała tylko Monika Morris, która do tej pory chodzi tak po mieście

.
Na razie tylko tyle. Qrcze zazdroszczę wam, bo u mnie w grze nie dzieje się nic ciekawego. Jakoś nie umiem grać aż tak długo jak np. Anie. Trzy pokolenia to mój rekord :c