View Single Post
stare 22.05.2011, 17:05   #9
Lady88

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Gio postaram się jakoś może niebawem

Oto dalsze losy mojej rodzinki

Otóż Natasha dorasta i już nie jest małą dziewczynką. Już jest młodą dorosłą.

Tutaj widzimy jak Patric i Christina uczą Reese i Lilly stawiać pierwsze kroki

Gdy Reese i Lilly są już starsze, spędzają czas wolny w towarzystwie mamy oraz siostry

Jednak kiedy Natasha dorasta, to zachodzi wiele zmian. Christina i Patric wraz z młodszym potomstwem przeprowadzają się do domku przy plaży, a Natasha wychodzi za mąż za Williama. Oni dalej zamieszkują mieszkanie w bloku na wzgórzu z widokiem na morze.

Wspólne śniadanie

Małe bara-bara w windzie, w skutek czego Natasha zachodzi w ciążę

Natasha jest lekarzem, chciała wypróbować ekstremalną kurację na Williamie, przez co jego ciało zaczęło się palić

Wspólne wyjście do klubu Tutaj Natasha jest we wczesnej ciąży

Pewnego dnia Natashę odwiedza jej matka Camilla. Córka powiadamia ją o ciąży. Przyszła babcia jest bardzo szczęśliwa

Jednak kiedy Natasha wraca z USG do domu, zastaje ten widok

Od razu zrywa z Williamem, ale bardzo to przeżywa... Płacze, bo to nie po raz pierwszy jej życie wywróciło się do góry nogami. Swojej matki nie chce widzieć nawet na oczy, a Williama wyrzuca z domu.

Tak wyglądała Natasha w dniu kiedy zaczęła rodzić

"Witaj Izzy w swoim nowym domku. Mamusia zawsze będzie przy Tobie"

"To co mnie nie zabije, to mnie wzmocni" - oto nowe motto Natashy. Córeczka dała jej wiele siły, młoda mama zrozumiała, że ma dla kogo żyć i że na razie nie chce z nikim się wiązać. Woli swój czas poświęcić córeczce.

Oto nowa odsłona Natashy - młodej, ale z dużym bagażem doświadczeń, które sprawiły, że stała się silną, piękną i niezależną kobietą.

cdn...
Lady88 jest offline   Odpowiedź z Cytatem