Fajnie, że temat się rozkręca. Pomyślcie co tu się będzie działo przy nowym dodatku... Jeśli powstanie temat ze zdjęciami z Pokoleń i tak będę pisać tutaj. Szczerze mówiąc nie sądziłam, że tak mnie wciągnie gra w Bridgeport i gra Bardami. Może niektórych z Was to zdziwi, ale kiedy tworzyłam Anastazję Milusińską, sądziłam, że to na chwilę... Nawet kiedy kupiłam jej Kostkę Cukru i hajtnęłam ją z miejscowym przystojniakiem (Jasonem Bardem oczywiście), wciąż myślałam, że to na chwilę... A teraz Klan ma 6 pokoleń. I ciężko się w nich połapać. 14 z nich już nie żyje. Wszyscy zmarli ze starości.
Kolejny ślub w rodzinie. Lizzy wyszła za mąż za stworzonego przeze mnie kolesia. Nie pamiętam jego imienia, nazwisko to Lee. Nie wyszedł mi jakoś rewelacyjnie, ale już mi się nie chce wymyślać tych ludzi

Na zdjęciu seniorzy to Danny i Jeanette, w środku nowożeńcy, a po prawo Johnny i Patty. Zmieniłam jej kolor sukienki. Ja się nie bawię w jakieś huczne te śluby, nie robię im nawet przyjęcia, tylko ustawiam do zdjęcia

Zbliżenie na nowożeńców.

Mniej wesoły obrazek. To czternaście grobów mojego Klanu. Są tam: Anastazja i Jason, Ernest i Mia, Matika i Feng, Elvis i Lana, Molly i Lil (rodzice Danny'ego), Jin i Lilly, Sayuri i Antonny.