Temat
:
Rezydencja Państwa Rose - dom w stylu kolonialnym.
View Single Post
25.05.2011, 22:12
#
2
MacieK
Guest
Odp: Rezydencja Państwa Rose - dom w stylu kolonialnym.
-A to już wejście do naszej sypialni. Wcześniej jednak w przedsionku mamy garderobę. Tutaj też są schody prowadzące na strych oraz w dół, do kuchni.
-Łazienkę mamy połączoną z sypialnią. To prawdziwa wygoda. Urządziłam ją w białym marmurze i granatowym panelu wykończonym olchą miodową. Efektu przestrzeni dopełniają lustra o czym zaraz się przekonasz.
-Mój kącik urody!
-Tu również spędzam trochę czasu, hihi.
-Wanna na podeście, coś o czym zawsze marzyłam od lat!
-Teraz czas na pokoje moich dzieci. Pierwszy pokój należy do mojej córki Carolyn. Zdecydowałyśmy się na róż. Bardzo lubimy ten kolor.
-Czas na pokój mojego małego pasjonata motoryzacji. Josh poprosił mnie o motywy Formuły 1, a pokój utrzymałam w błękitach, bieli i częściowo szarości. Mój mały mężczyzna nie lubi krzykliwych kolorów.
Dzieci mają swoje własne łazienki. Są one jednak małe i urządzone bardzo podobnie. Obejrzysz to sobie na rzucie domu, który z przyjemnością wręczę Ci później Maćku.
Chodźmy dalej. Został nam jeszcze pokój gościnny. Urządziłam go w nieco ciemniejszych tonacjach używając swojego ulubionego motywu różanego. Pokój ma swój urok dzięki stylowemu balkonikowi z ręcznie wykonanymi drzwiami witrażowymi.
Został nam jeszcze tylko strych. To już pójdzie szybko. Nic tam nie ma tak na prawdę oprócz sznurów do suszenia prania. Możnaby jednak zaadaptować go z całą pewnością na jeszcze jeden poziom mieszkalny. Ale o to, to niech martwią się jednak już moje dzieci i przyszłe mam nadzieję wnuki, hihi!
-Mam tu jeszcze małe pomieszczenie ale również nic w nim się nie mieści.
Ostatnio edytowane przez MacieK : 27.05.2011 -
23:06
MacieK