Ja na razie nie mam zdjęć Bardów. Dopóki nie wyjdą wznowienia modów, nie będę nimi grała. Powód jest oczywisty, gra generuje wampiry każdej nocy, a ja mam za dużą rodzinę, żeby wszystkich móc przypilnować. No i z modami łatwiej jest ich "ogarnąć". Nie chcę jednak wyłączać postępu historii. Nawet nie wiem, czy to by coś dało w kwestii wampów.
Na razie mam obiecane drzewo genealogiczne. Obrazek jest koszmarnie wielki, dlatego podaję go w linku, bo gdybym go dała jako obrazek, to rozwaliłoby to forum. Sorry, jeśli drzewo jest nieczytelne, ale przy tylu ludziach to nie takie hop-siup zrobić czytelne drzewko. Ta rodzina jest duża i wielopokoleniowa, więc mogą się hajtać między sobą. Mam takie dwie parki, Johnny i Patty Bling, oraz Sebastian i Lena Bard. Opisuję ich dzieci tylko tam, gdzie jest rodzina facetów, a tam gdzie jest rodzina kobiet jest tylko nadmienione, za kogo wyszły. W razie pytań, walcie śmiało. I jeszcze taki drobiazg, to nie jest tak, że ja gram nimi wszystkimi. Ja sobie wybieram jeden dom i w nim gram, a do innych ludzi wpadam czasami w nocy, gdy moi ludzie śpią. Dzięki modom mogę w ciągu jednej simo-nocy kazać komuś poznać partnera, sprowadzić go do domu, hajtnąć ich i kazać lasce zajść w ciążę...
http://img26.imageshack.us/img26/5023/drzewobardow.jpg <--- To jest to drzewo...