Oto moje spostrzeżenia

Imprezy kawalerskie i panieńskie są całkiem fajne. Nasz Sim/Simka przebiera się w strój, którego my nie wybieramy. Podczas imprezy pojawia się tancerz/tancerka w skąpym stroju i zaczynają tańczyć. Oblewanie szampanem itd

wesele też ok, goście weselni tak fajnie się wzruszają, ale krojenie tortu mnie zawiodło. sim tylko kroi i nic, a w 2 sim karmił simkę :/ śmieszne jest to, że mam wyłączoną wolną wolę, ale zdarza się, że simowie sami z siebie bez mojej ingerencji idą do łóżka na bara-bara. Moi simowie otrzymali prezenty i jest coś takiego jak pisanie listów do simów od których dostaliśmy prezenty aby im podziękować. Wtedy Sim siada przy stole i pojawia się taka jakby papeteria i Sim pisze

podoba mi się ta wodna zjeżdżalnia

moja simka zaszła w ciążę i normalnie doznałam szoku

była ubrana w rzeczy z pokoleń i jak zmieniała ubrania na ciążowe to tylko zmieniła się bluzka, która też pochodzi z pokoleń. jak widać dopracowali to i simka w ciąży ma fajne ubrania. Tak samo nie zmieniają się inne stroje pod warunkiem, że były to rzeczy z pokoleń

nie można dalej planować ubrania, ale mimo to codzienne ubrania są też przeznaczone dla kobiet ciężarnych. To tyle

jak coś wiecej odkryję to napiszę