Nightfall - coś tam się połapałam, aż tak źle nie jest...
Daję ciąg dalszy losów mojej rodzinki... (Rathev)
A więc...:
Po tygodniowych rozmyślaniach Trevor i Donau wynajęli miejsce, zaprosili gości i zaczęli szykować się do ceremonii, innym słowem zachciało im się brać ślub...
Na początku zjedli śniadanie przygotowane przez Donau:
Później robili masę innych rzeczy, których zdjęć nie posiadam..., więc przejdę do szczegółów.!
Na przyjęcie, które urządzili nad jeziorem w malej altance, (pierwsze osoby z klanu, trzeba urządzić huczne wesele) przyszło sporo osób. Donau była wystraszona i bala się że coś źle powie,, ale Trevor podtrzymywał ją na duchu i gdy przyszła upragniona chwila, wyszła i...:

... zaczął się ślub.
Było wymienienie obrączek i namiętny pocałunek:
Po przyjęciu była krótka i miła dla pary młodej noc poślubna...:
Donau była szczęśliwa, ponieważ w końcu nie zakończyło się tylko na pocałunkach:
Tak jak mówiłam noc poślubna była dosyć szybka i krótka, ponieważ na następny dzień Trevor musiał iść do pracy... - wredny szef, nie da wolnego dnia po weselu...

Pan młody w garniturze:
Kiedy Donau obrobiła swój mini-ogródek postanowiła oglądać telewizję, a że od kilku godzin miała mdłości, zaczęła się delikatnie głodzić. Po paru godzinach oglądania kanału "Masz ogród?", zadzwoniła do koleżanki i zaprosiła ją do klubu "Czerwone spotkanie".:
W kubie głównie tańczyły:
I w pewnej chwili, Donau popędziła do toalety...:

(Sorki za osobę obok, inaczej nie dało się zrobić zdjęcia!)
Po wizycie w WC, postawiła wrócić do domu. W czasie powrotu, rozmyślała, co jej jest.. Wykluczyła wymioty z powodu jedzenie - bo nic nie jadła od paru godzin, również z powodu choroby - bo żadnej epidemii grypy nie ma. Wpadł jej ostatni pomysł, gdy wysiadała: Jest w ciąży, pobiegła szybko do swojej toalety, po test ciążowy, wynik był pozytywne. Donau w ciąży:
Chwilka spokoju i ponowna wycieczka do toalety:

(sorki za ściany.. bardzo mała toaleta)
Gdy tylko Trevor wrócił do domu, Donau postanowiła mu powiedzieć dobrą nowinę:
Przyjął to dosyć pozytywnie:
Później zadomowił się na komputerze i zaczął szukać większego i dosyć taniego domu... znalazł idealny... przynajmniej zdaniem Donau:
Aktualnie to wszystko.. C.D.N.