View Single Post
stare 31.05.2011, 17:16   #513
Meggie

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Tak oglądam i oglądam te wasze rodziny, zachwycam się każdą z nich, więc teraz kiedy mam w posiadaniu Pokolenia też opublikują życie swojej nowej rodziny, mam nadzieje, że mimo tego, że moje simy nie są takie ładne jak wasze to jednak i moją historię będziecie śledzić

Przedstawiam wam Olivię i Jack'a Smith.
Jack pochodzi z "lekarskiej" rodziny, sam też poszedł w te ślady, z takim nazwiskiem nie ciężko mu wspinać się po szczeblach kariery medycznej. Niestety, jego rodzice byli przeciwni małżeństwu z Olivią, która wychowała się w domu dziecka na buntowniczą nastolatkę. Jednak kiedy dorosła uspokoiła się i szaleńczo zakochana w Jack'u, wyszła za niego za mąż. Zamieszkali w przytulnym domku na obrzeżach miasta.

Mąż lubi zaskakiwać swoją ukochaną kwiatami

Olivia jest bezrobotna, bez wykształcenia, ale nie przeszkadza to jej mężowi. Zajmuje się domem i rozwija swoją pasję - sport. Kiedy tylko ma chwilę ćwiczy, biega, chodzi na siłownię.

Jack musiał jak prawdziwy mężczyzna nauczyć się czynności typu naprawa toalety czy kranu, a to wcale nie jest takie łatwe!

Olivia jest dobrą żoną, przygotowuje obiad dla spracowanego męża

Zawsze znajdują czas dla siebie.

Nagle nastał piękny dzień, kiedy Olivia oznajmiła, że jest w ciąży! Byli bardzo szczęśliwi.

Rano Jakc przygotowując się do pracy odbywa poranną toaletę...

...a następnie schodzi na dół, aby zjeść śniadanie wspólnie z Olivią.

I nastał dzień porodu! (akurat w momencie kiedy chciałam ich wysłać do restauracji, jeszcze nie zdązyli wejść i Olivia zaczęła rodzić xd) Urodził się im syn- Oliver

To by było narazie na tyle

EDIT:
Tutaj mamy Oliviera już starszego na spacerku z mamą i w trakcie śniadania:

A tu rodzice podczas snu maluszka postanowili spędzić trochę czasu razem w ogródku

Ostatnio edytowane przez Meggie : 31.05.2011 - 20:09
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem