View Single Post
stare 02.06.2011, 13:08   #519
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Nowy dodatek nowym dodatkiem, ale show must go on... Jeszcze będziecie mieli więcej ludu, niż ja...

Danny na starość postanowił zostać pisarzem... Jego książka, dramat obyczajowy, o tytule "Podarta Pończoszka", świetnie się sprzedaje...

Natomiast Jeanette nadal maluje obrazy, ten powiesiłam nad schodami, oczywiście "spiralnymi"...

Młodość... Ale już niedługo, bo Johnny i Patty wkrótce będą dorośli... Ciekawe, czy będą mieli kryzys wieku średniego.

Kwiatki...

Johnny "pakuje"... Owłosiony się zrobił staasznie. No dobra, pomogłam mu.

Betty nieco starsza. Nie dostała WP.

Ojciec straszy dziecko.

W ogóle, to ostatnio stwierdziłam, że Twallan'owi wypadałoby postawić skrzynkę piwa za jego NRaas'y. Odkryłam, że DebugEnabler potrafi dodać do plecaka Sima wszystkie owoce\warzywa i nasiona drzewa pieniężnego, ominorośli. Potrafi też dodać wszystkie gatunki ryb. Ale to co zauważyłam wczoraj w MasterControllerze... Ta opcja była od dawna, ale jej nie sprawdzałam... Chodzi mi o drzewo genealogiczne. Można kliknąć na Sima i w podstawowych opcjach jest "Drzewo Genealogiczne". Myślałam, że ono wygląda tak jak to od EA, ale tam się mieści znacznie więcej ludzi! Zobaczcie sami....

http://www.youtube.com/watch?v=HJ7rfFjZ764
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem