Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
Jej....jak ja się cieszę,że niam żadnych bugów....(tfu żeby nie zapeszyć).
Ponawiam historię WP: gdy Matka rodzi Dziecko pojawia się komunikat,że jakiś tam wujek wysyła temu Dziecku zabawkę. Matka odbiera paczkę i lalka pojawia się w wyposażeniu Dziecka. Gdy Dziecko jest raczkujące musi duuuuuużo bawić się z WP. W kontaktach mozna śledzić przebiek ich przyjażni. Gdy Dziecko dorasta do szkolnego (obojętnie czy za pomoca tortu czy kodem) WP też rosnie i jest w wieku Dziecka. Mogą się bawić,rozmawiać itp. Gdy Dziecko dalej rośnie WP też rośnie. Gdy chcemy żeby nasz WP stał się normalnym simem,musi być Nsajlepszym Przyjacielem naszego Dziecka i wypić eliksir,ktróry trzeba zrobić przy specjalnym stole. Niestety WP ma już cechy nadane przez gre. Zeby zmienić jego wygląd trzeba kliknąćna lustro i szafę. WP jako normalny sim chodzi do szkoły,odrabia lekcje itp. Nie jest on dzieckiem Matki i Ojca tylko współlokatorem,dlatego może wchodzić w bardziej romantyczne relacje z naszym Dzieckiem.Można w każdej chcwili znowu zmienić go w lalakę. Aha,gdy WP jest jeszcze lalką( tzn.gdy nasze Dziecko jest raczkujące) można zmienić mu imie na męskie lub damskie-wtedy zmienia się jego płeć.
To chyba wsio co ja zaobserwowałam. Moje Dziecko jest nastolatkiem dopiero,więć nie wiem co dzieje się dalej w WP.
|