View Single Post
stare 08.06.2011, 05:59   #744
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 2 Pets - 4 Dodatek

Nie wiem czemu tak wiele osób krytykuje ten dodatek.I to głównie za to,że niczego nowego nie wniósł prócz zwierzaków.W końcu tytuł jest "Zwierzaki" więc wiadomo,że tylko na tym skupione jest to rozszerzenie.Jak dla mnie jest naprawdę fajne:możliwość stworzenia kota i psa w najdrobniejszych szczegółach,komendy...Mam ten dodatek dopiero od dwóch dni,ale podejrzewam,że tak szybko mi się nie znudzi.Zwierzęta wcale nie są u mnie zbyt problematyczne,nie zniszczyły mi jeszcze żadnego sprzętu.Nie zmienia to jednak faktu,że w trybie stworzenia zwierzaków,gdy chciałam zapisać swojego zwierza,pojawił się napis "Akcuptuj" zamiast "Akceptuj" Wychwyciłam też potem jeszcze inne literówki,ale ta najbardziej rzuciła mi się w oczy.Ale to juz wina tłumaczenia,choć uważam że tłumacze i tak robią kawał dobrej roboty przekładając na polski wszystkie simowe gry.Inną wadą jest niewielki wybór zwierzaków,choć nigdy nie grałam w jedynkę to czytałam,że nawet tam można było np.mieć jaszczurkę i że tam doszło nowe otoczenie,więc dlaczego nie można było tego wprowadzić do nowszej przecież i bardziej rozbudowanej dwójki? Mimo wszystko nie można powiedzieć,że Sims 2 Zwierzaki jest najgorszym dodatkiem,albo,że mało wprowadza.Jeśli ktoś chce dać swoim wirtualnym ludzikom zwierzęta,to nie może się obejść bez tego rozszerzenia. ;-)
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem