View Single Post
stare 08.06.2011, 07:58   #152
Mrufka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

Cytat:
Napisał Natix Zobacz post
Naczytałam się tonę opinii ale potrzebuję czołowego argumentu - kupić czy nie?
(I o co do kurczaczka chodzi z tym nieistniejącym przyjacielem???)
Czemu Ty się tak dziwnie pytasz czy kupić? Przecież nikt Ci na to nie odpowie. Zależy jakie masz oczekiwania, co lubisz, jak długo grasz w Simsy i ile dla Ciebie znaczą. Pokolenia to fajny dodatek, fajny pomysł, ale u niektórych ma wiele błędów i tzw. bugów. Ja też mam kilka i czasem mnie wkurzają strasznie. Może kolejne aktualizacje w przyszłości coś naprawią. Dodatek może nie ma za dużo nowych przedmiotów, ale ma nowe interakcje i dzięki nim gra staje się ciekawsza i realniejsza. Nikt nie powie Ci czy masz kupić czy nie. Twoja kasa, Twój wybór. Potem mogłabyś mieć do kogoś pretensje. Ja osobiście uważam, że te dodatki są za drogie i niedopracowane, ale kolejne łatki zawsze tam coś poprawią.
Co do wymyślonego przyjaciela to jest już masa postów o nim. To lalka jaką dostaje małe dziecko, bawi się nią, dorasta ona z dzieckiem, a potem (jeśli chcesz) można go przemienić w realnego sima i będzie członkiem rodziny.

---------------------------
Choć gra ma bardzo dużo błędów, to czasem mile mnie zaskoczy jakaś akcja... Czy wiecie, że dziecko może urządzić wieczorek herbaciany ze swoim misiem? :-)

Ostatnio edytowane przez Mrufka : 08.06.2011 - 08:39
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem