View Single Post
stare 09.06.2011, 19:32   #68
Chloé

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Zdjęcia i filmy z dodatku "Pokolenia"

@anie no właśnie nie pamiętam dokładnie, czy młody gnom pojawił się przed wstawieniem kolejnych z buydebuga (wygląda mi na krzyżówkę gnoma wampirzego ze zwykłym magicznym gnomem), czy po prostu "rozmnożył się" sam. Na pewno na parceli był pojedyńczy Tajemniczy Pan Gnom, a potem po kupnie innego ni z tąd ni zowąd pojawił się ten drugi. Nie wiem czy już był wcześniej, tylko go nie zauważyłam. Na moje oko to zbyt krótko para gnomów była na parceli, by pojawiło się jakieś uczucie i nowy gnomik, ale przyjmijmy że potrzeba dwóch gnomów, by powstał trzeci. Przynajmniej twierdzenie trzyma się zasad fizyki

Niegdyś na jednej z parcel ustawiłam kilka gnomów, a jakiś czas po instalacji Pokoleń było tam chyba z 10 nagrobków, więc pewne jest jedno - że musiały się rozmnożyć. Wczesniej nie zauważyłam tego faktu bo zajmowałam się rodzinkami a nie jakimiś gnomami ;] a tu taka niespodzianka.

@Absolem - gnoma pralniczego zdobędziesz reperując tańszą pralkę, wynalazca może mieć gnoma wynalazczości po wynalezieniu go i/lub przekopaniu złomowiska. Gnomy z dodatku WP wykopuje się w wykopaliskach lub znajduje w grobowcach, skrzyniach.

Ostatnio edytowane przez Chloé : 09.06.2011 - 19:56
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem