Cytat:
Napisał >>>FiShIp<<<
A propo studniówki.Mój sim skończył szkołę tą normalną w mieście,to był piątek w sobotę miał urodziny i wyskoczyło że studniówka jest we wtorek o 18 i przyszedł wtorek i nic żadnej limuzyny ani interakcji idź na studniówkę czy coś...o co chodzi? 
|
ja miałam mieć studniówkę w niedzielę o godzinie 18, czekałam do 18 na limuzynę oraz na partnera mojej simki i nic. sama musiała zapierniczać do szkoły, a po kliknięciu na nią była opcja "idź na studniówkę".
Cytat:
Napisał Natix
Nie wiem, czy to odpowiedni temat, jeśli nie, to z góry przepraszam za bałagan.
Mam dwa pytania :
a) czy opłaca się kupić Pokolenia (nie teraz, na koniec czerwca,kiedy potanieje)? Czy jest frajda itp.?
b) o co dokładnie chodzi z wymyślonym przyjacielem?
Edit : Kurczaczek! Pomyliłam tematy :/ Miało być gdzie indziej!
Sorry wielkie!
|
według mnie opłaca się. dodatek wnosi wiele do gry. chociaż pewnie są tacy, którzy uważają inaczej, to ja polecam!
Cytat:
Napisał Madelaine
Powinno ci przyjść powiadomienie o jakimś wujku (chyba), który przysyła właśnie WP. Sprawdź w skrzynce przed domem simów.
|
już jest

urodziło się nowe dziecko i w skrzynce pojawił się wymyślony przyjaciel
a pracę opiekunki to doszłam tylko do 3 awansu, bo straszliwie nudna ta profesja. ciągłe zajmowanie się dzieciakami, zanudzić się można.
mam kolejne pytanie.

czy na wieczór panieński/kawalerski muszą koniecznie przychodzić 2 simy? bo u mnie na wieczorze panieńskim przyszedł jeden sim, a na kawalerskim dwie simki. od czego to zależy?
oraz drugie pytanie moje jest takie, że moja simka wracała po studniówce do domu i zniknęła! w drzewie genealogicznym jest, ale ani zaprosić jej nie mogę, ani nic. -.- nie wiem co jest grane.