View Single Post
stare 11.06.2011, 13:02   #177
Frettka
Guest

Domyślnie Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

Hmm, nie wiem, czy to dobry dział na takie zapytanie, bo w sumie nie ma tematu "bugi, błędy i ogólna frustracja..." - a to z tej dziedziny.

Mam kilka następujących problemów:
1. Kariera strażaka jest po wgraniu dodatku (i ostatniej aktualizacji przy okazji) niemożliwa do wykonywania. Parcela publiczna zmienia się niekontrolowanie na typ "Zakaz wstępu odwiedzającym". Kiedy zmieniam na "Remiza strażacka" znika wóz strażacki co... uniemożliwia korzystanie z niego, konserwację, cokolwiek - tak się nie da grać.

2. Totalny brak kompatybilności z WP - Sim, jadąc za granicę albo po powrocie traci wszystkie pieniądze tam zarobione (za zadania, sprzedaż reliktów etc.), albo gra nie działa w nocy (mój Sim w Chinach zacinał się dokładnie co 30 minut czasu gry, potem wracał do normy i tak w kółko) - w dzień było ok.

3. Simka związała się z Simem i zamieszkali razem u niej. Jeśli miała spać sama, to ok, jeśli tylko do łóżka kładłam tego wprowadzonego sima, oboje się jakby... resetowali i lądowali piętro niżej (w jadalni domu, pod sypialnią). Co więcej, temu wprowadzonemu Simowi zablokował się pasek energii - nie męczył się, nie mógł i nie chciał spać, a jak go wrzuciłam na siłę do wyrka to z niego znikał i tak jak wyżej wspomniałam - pojawiał się piętro niżej. Stał się przez to kompletnie niegrywalny.

Nie mam żadnych dodatków, poza kilkoma ze Store, żadnych modów, nie używam też kodów poza "kaching" (a i to sporadycznie). Simy, które były problematyczne też nie były importowane, własny produkt w 100%.

Ktoś ma może jakieś sugestie?
  Odpowiedź z Cytatem