Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
Znowu zagrałem od nowa tym razem:
ĆWIR: Aleksander był najlepszym uczniem w mieście i na studiach też. Miał wiele talentów jak dorosnął zamieszkał w domu Biedaków(gdzie oni już tam tam nie mieszkają) tam spoczywała Bablina Biedak. On miał wspaniałą karierę jako gracz ale umarł ze strachu bo ta głupia Bablina go 6 razy wystraszyła. Kurde takiego super sima straciłem. Kasandra ma z Dariuszem dziecko(z Donem nie chciała być w związku) o imieniu Terra. Mieszkają z Szczepanem w domu Ćwirów są ekstra bogaci. Mortimer ożenił się z Diną ale z nią zerwał.
BIEDAK: Jak już mówiłem Bablina zmarła konkretniej z głodu. Damian jest w związku z Andżeliką Przyjemniak która jest w ciąży spodziewają się dziecka mieszkają w trójke razem z Błażejem który jest Dzieckiem.
LOTRIO: Ożenił się z Niną ale Dina go przyłapała na zdradzie. Z Niną zerwał bo miał tego wszystkiego dosć.
PRZYJEMNIACZEK: Daniel zerwał z Marysią bo przyłapała go na zdradzie z Kasią z którą jest w związku. Siostry nienawidzą się na maxa.
HAK: No Don buja się w Emeresandzie więc zdradza Jana. Lucyna przyjaźni się z Błażejem.
PODRÓZNIK: Oooo tu tak samo(DOSŁOWNIE!!!) Don buja się w Teresie a ta ich córka przyjaźni się z Błażejem.
Macierzanka: Tu nic żyją se i tyle.
Próchno: Prrr.... Też....
|