View Single Post
stare 15.06.2011, 08:14   #6
Mrufka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.

Cytat:
Napisał Saheli019 Zobacz post
Czy da się wyłączyć gdzieś samoczynne dodawanie wspomnień przez gre? Tzn. żeby po każdej sytuacji gra nie dodawała mi do albumu nowego wspomnienia tylko żebym ja mogła to robić?
Nie da się. Możesz je poprostu czasem usuwać. Da się wyłączyć powiadomienia o wspomnieniach ale nie ich automatyczne dodawanie.

Cytat:
Napisał figa Zobacz post
Czy dziecko przyjeżdża czasem aby odwiedzić rodziców czy też jest w tej szkole aż do zmiany grupy wiekowej?

Pytanie drugie, jak posłać małego sima na zajęcia dodatkowe? Bo u mnie się nie da, wyskakuje komunikat, że sim powinien być w klasie aby mógł tam iść. Zatem albo ja coś źle robię albo to błąd gry.
Przyłączam się do pierwszego pytania. Jak wygląda cały przebieg szkoły z internatem? Ja wyjątkowo jestem zwolenniczką dzieci simowych i lubię mieć je pod kontrolą więc nie sprawdziłam tego do końca.

Co do drugiego pytania, to fakt, sim chodzi na zajęcia dodatkowe od razu po szkole. Sam może się na nie zapisać lub rodzic może je zapisać poprzez komputer. Zajęcia nie odbywają się w dniu w którym jest szkolna wycieczka.
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem