I ja mam problemy ze znikającym panelem sterowania, znikającymi simami i innymi atrakcjami mimo że modów nie mam i nigdy nie miałam.
Najnowszy problem polega na zniknięciu dzieci po zapisaniu jednego z nich do szkoły z internatem, mimo to wciąż pojawiają się komunikaty o autobusie przyjeżdzajacym po dzieciaka do szkoły za godzinę, nie można ich też zaprosić (zdjęcia znikły z listy znajomych, jest tylko puste okienko), a rozmawiać przez tel da się tylko z dzieckiem zapisanym do internatu, jednak obydwoje znikli nim zdążył przyjechać autobus. Rodziny po edycji miasta nie da się w ogóle wczytać bo znika panel, z mapy miasta znika dom rodzinny, mimo że ikonka jest. Udało mi się wejść w rodzinę tylko dlatego, że wyszłam bez zapisu.
Simka po zagadkowej utracie dzieci postanowiła się sklonować, jednak po spożytkowaniu kuponu nadal widnieje on w wyposażeniu, można się tak klonować w nieskończoność, z tym że dziecko-klon wcale nie dołącza do rodziny, nie ma z nim nawet żadnej interakcji jakby była martwym przedmiotem.
Wykonałam akcję klonowania dwa razy, klon pierwszy nie zniknął i jeszcze drugi nałożył się na pierwszego w tym samym miejscu i pozycji (w ramce 2 osobne klony).
Nie dziala tez drzewo genealogiczne żony, wchodze na nią przez męża, a tam pustka, nie ma nawet jej zdjęcia.
Niechcę stracić tej rodziny bo jest moją ulubioną.
Ktoś wie co można zrobić z tym fantem?