View Single Post
stare 22.06.2011, 18:38   #204
muffindance

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Marzenie jutra

O, odcinek! Ani troszkę nie przesadziłaś z ilością fotek, jak dla mnie jest dobrze..
Na wstępie pozwolę sobie wysunąć pewien wniosek: jeżeli Mistrz ma fotkę ze ślubu, a chwilę potem wyjaśnia, że małżeństwo tragicznie zmarło i mieli córkę z która nie wie co się stało, to... Jak dla mnie Mistrzem jest ten mężczyzna w czarnych włosach za Wiktorem Są nawet podobni z twarzy, ale mogę się mylić. Ciekawe co gryzie Mistrza, bo chyba nie wyrzuty sumienia związane z Lilly (mówił, że nie wie co się stało z dzieckiem po ich śmierci), mam tez inne podejrzenia: może on wie, że Wiktor jednak żyje i prowadzi inne życie, a zaczyna widzieć podobieństwo Lilly do ojca... Ale przecież Kaktus (co za ksywa XD) porwał Lilly wcześniej - a po opisach domyślam się, że ta krzycząca osoba z jego myśli trapi go dłużej.
Co do odcinak to (domyślając się z moich przemyśleń) dał mi zagadkę do rozwiązania - a ostatnio naprawdę lubię rozkiniać nad takimi odcinkami FS, gdzie trzeba czekać na wyjaśnienia (tak jak w tym przypadku ) Podoba mi się i czekam na więcej

No i prawie zapomniałam...
Cytat:
Napisał Liv
Trzask i odgłos metalowych schodów. I w końcu cisza… Ale w czyichś myślach ktoś głośno krzyczał. Zawsze tak było, tylko dlaczego odniósł wrażenie, że tym razem głośniej…?
Mój ulubiony fragment
muffindance jest offline   Odpowiedź z Cytatem