View Single Post
stare 27.06.2011, 17:41   #31
Fatumka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simowie się resetują, znika panel sterowania itp problemy

Ja mam właściwie jak dotąd dwa problemy(grę kupiłam dopiero wczoraj, więc pewnie się namnożą...). Po pierwsze: simka jest stylistką i po każdej zakończonej stylizacji gdy ma zrobić zdjęcie - zacina się. Zrobi zdjęcie czy nie - ikona zdjęcia zostaje, nawet, gdy klikam, żeby zniknęła, a simka nie rusza się, nie robi nic... Już nawet zaczęłam zapisywać grę przed każdym takim przewidywanym zdjęciem, ale ileż można no?
Macie jakiś pomysł co z tym zrobić? To samo było przy projektowaniu wnętrz(zamieniłam jej profesję, bo najpierw myślałam, że może to o profesję chodzi...).
To moje dwie ulubione profesje i nigdy wcześniej przed zainstalowaniem "Pokoleń" nie miałam takiego problemu...
A drugi problem: mam 2 piętrowy dom. Mój sim jest "opiekunem dzieci" i ma taki pokoik na parterze, żeby nie trzeba było za dużo za dzieciakami po schodach łazić... Co właściwie okazało się bardzo dobrym pomysłem, bo kiedy przyszedł rodzić i zaniósł swoje dziecko na ostatnie piętro - dziecka nie można już było stamtąd zabrać. Chciałam je podnieść i znieść na dół, ale nie wyszło...
Tu z pomocą przyszło to zapisywanie zapobiegliwe, po prostu włączyłam grę na poprzednim zapisie, ale martwię się, że gdy pojawią się dzieci tej parki problem będzie się powtarzał...
Macie jakiś pomysł, jak sobie poradzić z którymkolwiek z tych problemów?
Fatumka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.