View Single Post
stare 28.06.2011, 12:38   #235
suomii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

A ja uwielbiam książeczki. Zawsze jak mi się gra ładuje (a ładuje się dobre 10 min. bo mam głupi komputer :p) to sobie czytam. Nawet mi się to nie przydaje , ale lubię sobie umilić czekanie. Pokolenia mam od wczoraj i powiem tylko , że jeden z najlepszych dodatków, jak i nie najlepszy . Wszystko tylko psuje mój komputer, bo teraz gra tnie się masakrycznie i jak np idę do klubu to na początku są białe meble i się muszą załadować :/ Poza tym się co chwilę zacina, pomijając fakt że chyba mam popsutego kompa, bo wyskakuje mi bluescreen czasami, ale to oddzielny temat :p.

Narazie stworzyłam sobie simkę w SV, bo BP mi się ścina za bardzo, znalazłam jej chłopaka, tego takiego przymuła z domu współlokatorzy i zrobiłam ślub który się nie udał bo goście sie bulwersowali że nie da się przejść i zamiast usiąść stali w przejściu i zrobili zamieszanie :/ później simka urodziła dziecko bla bla bla które ma swojego WP a simka jest w 2 ciąży . jeszcze wszystkiego nie przetestowałam, ale strasznie podoba mi się nagrywanie filmów :p
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem