Cytat:
Napisał Searle
A ja się przyznam, że nie obstawiałam Chrisa, bo teraz coś mi się nie zgadza: Em bujała się w Chrisie, a po jego "śmierci" chciała go zastąpić jego bratem bliźniakiem, więc skoro Chris żyje, to dlaczego nadal się przyczepiła do Marco?
|
dlaczego sie przyczepiła? dobre pytanie

więc zdradzę tylko tyle, że ona od początku upatrzyła sobie Marco
Cytat:
Napisał Searle
I chyba ja jedyna miałam nadzieję na dobre intencje Em 
|
jeszcze nie wszystko stracone
Cytat:
Napisał Searle
Jeśli chodzi o Maxa, to proszę, nie zrób z niego kolejnego czubka. Niech chociaż on w tej rodzince będzie porządny 
|
o to się nie martw

Max nie miał żadnego szalonego pomysłu zemsty na swoim bracie, po prostu w tym, że chce go usadzić, ma swój cel
Cytat:
Napisał Searle
A skąd Sophie wiedziała o Chrisie?
|
hah!

no właśnie skądś wiedziała

tego na razie nie powiem, bo chcę o tym napisać w kolejnym odcinku

w sumie, możnaby się było domyślić ale potrzeba troszkę pogłówkować
Cytat:
Napisał Angella
Myślę, że Max może na początku też uczestniczył w tym interesie, ale potem się wycofał, bo się bał.
|
dobrze główkujesz, ale to nie to
Cytat:
Napisał Angella
Li Mei pewnie będzie trochę jeszcze kochała Chrisa, ale mu nie wybaczy tych interesów i zdrady. 
|
a tutaj to już w ogóle będzie ciekawie
Cytat:
Napisał Angella
Dante ma fajną minę i tą odbitą rękę 
|
hahahah

uwielbiam tą fote

a pochodzi ona z
TEGO tematu, a dokładnie z
TEGO odcinka

ale zachęcam do przeczytania całej serii o Fantastycznej Czwórce

no i odcinki o przygodach Vinca i Marco również
Cytat:
Napisał Brutus
Moja przyjaciółka, która nie ma tu konta przesłała mi na gg swój komentarz i prosiła żebym tu wstawił:
|
ooo niezmiernie mi miło

chętnie odpowiem na komentarz ^^
Cytat:
Według mnie nie było to aż tak zaskakujące. Wiadomo było, że Li na pewno nadal jest w ciąży, że Em to wredna kanalia, która ma nierówno pod sufitem, że Maks zostanie wrobiony, i że Collin pokocha Alię, a ona będzie to traktowała jako zabawę i nic więcej. No możliwe, że się nawet w nim zakochała, ale nie chce tego przyznać.
|
hmm, no może dla ciebie było to bardziej oczywiste, ale były osoby, które aż tak bardzo nie wgryzały się w fabułę, że się tak wyrażę
Cytat:
Za to zaskoczył mnie Chris. Od razu wiedziałam, że to Em się przyczyniła do porwania Marco. Osobiście koszmarnie mnie wpienia, kiedy mówi o nim Marcus...
|
a widzisz, jednak cię czymś zaskoczyłam

mnie osobiście również wkurza gadanie do faceta w taki... jakby to określić... dostojny sposób, dlatego dałam tą "rolę" Em
Cytat:
Za to Alię lubię tak czy tak i miejmy nadzieję, że poprzestawia jej się w tym baniaku i jednak nie da kosza Collinowi. Tak w ogóle to o wiele bardziej lubię jego niż np. Marco.
|
moze się poprzestawia, może nie

Marco się rozlazł o czym już wspomniałam (a raczej przytaknęłam komuś w poście), miał być twardym gnojkiem, a wyszło mi masło maślane
Cytat:
I baardzo szkoda mi Sophie ;( Lubiłam ją, nie ma co.
|
Sophie była fajną postacią, ale musiała tutaj zginąć, niestety nie mogłam zabić w tym miejscu żadnego faceta
Cytat:
No i mam nadzieję na spektakularną śmierć Dantego, podłego tlenionego padalca, Em, na którą nie mogę wymyślić dość obraźliwego wyzwiska i Chrisa, złego klona Marco, tylko, ze z warkoczem...
|
-jedna z wymienionych przez ciebie trzech osób zginie na pewno

nad śmiercią drugiej, jeszcze się zastanawiam

, natomiast jeśli chodzi o trzecią postać z tej trójki, to nie zginie niestety

(i proszę się nie sugerować kolejnością, że niby pierwszy to Dante, druga Em, a trzecia Chris, bo wtedy na pewno nie zgadniecie

)
Cytat:
No i Mei jakoś tak raz mnie wpienia, a raz nie. No i mam nadzieję, że jednak ona i Marco do siebie wrócą i będą mieli córkę.
|
co się urodzi to nie wiem sama

muszę cierpliwie czekać z ciążą Mei, sama bym chciała, żeby to była dziewczynka, bo pasuje mi do mojego planu dalszej rozpiski akcji w FS
Cytat:
Wcześniej miałam nadzieję, że Marco rzuci w dym i Em i Mei i wróci do Sophie, ale cóż, nie ma już na to szans.
|
przyznam się, że planowałam to... ale ostatecznie przeważył inny pomysł
EDIT: tak długo siedziałam nad tym komentem, że nie zauważyłam posta chrupcia !
Cytat:
Napisał chrupek
Już w czasie tej akcji pod sądem przeszła mi przez głowę myśl, że to może być Chris. Oczywiście, miałem też innych "kandydatów", ale wśród nich był również on.
Ciekaw jestem, jak wszystko rozwiążesz w ciągu zaledwie trzech odcinków  Powiedziałbym, jakie są moje przewidywania, ale jeszcze zgadnę 
Ocena [nieskończoność]/10 
|
no sama nie wiem, jak ja to rozwiąże w ciągu trzech odcinków, pewnie będę musiała napisać jeszcze z jeden albo dwa ^^
myślę, że co niektórzy się nie pogniewają

trararara, chciałbyś wszystko zgadnąć

mroczny pan skromności się znalazł
Cytat:
Napisał chrupek
Btw, witajcie z powrotem prosiaczki 
|
już nie króliczki?

dzięki za komentarze ^^