Tak się jakoś złożyło, że mam nowego Sima... a właściwie *znów* Simkę i *znów* nastolatkę... Stworzyłam ją jednak niedawno i mam nadzieję, że się Wam spodoba, bo
to najpewniej ona będzie grać w moim FS Mary-Sue (znaną w polskiej wersji TS2 jako Marysia, żona Daniela Przyjemniaczka i matka rudych bliźniaczek).

Czyli znów mamy do czynienia z Azjatką... Rzecz jasna wszelkie podobieństwo do innych Simów, których widzieliście na necie jest przypadkowe... Chyba, że jest trochę podobna do maxisowej Marysi/Mary-Sue.
powyższe zdjęcie z jakiegoś powodu zrobiło mi się węższe
I takie zdjęcie z gry... Simkę, z którą rozmawia Mai, też pewnie kiedyś gdzieś zobaczycie
Aha, co do Simki, bo prawie o tym zapomniałam, to miała ona być ładna, ale naturalna - no i egzotyczna, w końcu to Azjatka (Chinka? Japonka? Nie wiem...) Sami ocenicie, jak mi wyszło.
Jeszcze takie pytanie do czytelników mojego FS - nie będziecie chyba mieli nic przeciwko temu, żeby Mary-Sue i jej rodzice mieli inne nazwisko? Jak dla mnie zarówno Oldie, jak i jego polskie tłumaczenie Próchno brzmią dziwacznie, wolałabym coś... normalniejszego. Możecie pisać tu, jeśli skomentujecie Simkę... lub w moim profilu.