View Single Post
stare 29.06.2011, 18:32   #620
Crystal Girl
Guest

Domyślnie

Witam mam pewien problem. Mam misje "smok z miasta Sylion (nazwa miasta włana)" kieruje w niej czarodziejem i kowalem.Mam rzucic zaklecie "przyjaźń" na cel który wyznaczyłam. wszystko pieknie ładnie ale umiem zaklęcie a niemoge go rzucic! próbowałm na innych simach ale nie ma go poprostu! ten cel miał byc moim wrogiem sprzeciwiłam do siebie pół miasta i nadal nic! wchodze w zakładke "rzuc zaklęcie...." i mam tylko tek które pamiętałm wczesniej... niechciałabym porzucac misji bo nie wiem czy wtedy traci sie doswiadczenie....a jak sie traci to przerąbane bo w tej misi podniosłam moich simów o parenascie poziomów! pomocy?!

Cytat:
Napisał Emallie Zobacz post
Mam misje "śmierć avatar" ---> "wykorzystaj zamieszanie" i mam zdobyć proszek białego dymu .. tylko jak? na aktualnym zadaniu jest napisane: " musze nabyć troche proszku białego dymu. Jakocjum powinno dać to w zamian za flaszke oliwy." Żegluje na handel do jakocjum , mam w ładowni tą oliwe w plecakumam oliwe i nic! probowałam jesze "zegluj do jakocjum" ale to tez nic nie daje!
może błąd w grze? ja natomiast nie moge właczyc wogóle tej misji chociaz mam odpowiednich simów na odpowiedznich poziomach i odpowiedznie budynki...spróbuj wyłaczyć gre (zapisując oczywiście wejdz jeszcze raz i spróbuj znowu wedrowac na handel czasem takie dzialanie pomaga...

@Absinthedit: 2. Zabrania się dodawania dwóch pod rząd postów. Jeżeli nagle Cię „oświeci”, dodaj to do posta poprzez opcję „Edytuj”.
Dziękuję za uwagę

Ostatnio edytowane przez Raven : 29.06.2011 - 21:24
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Ostrzeżenie