Nie jest to pierwszy dom zbudowany całkowicie według mojego pomysłu, ale pierwszy, który publikuję.
Dom położony jest w spokojnej, odludnej okolicy. Zbudowany na prostej, prostokątnej bryle urzeka swoją nowoczesnością i elegancją.
Wejście do budynku jest przeszklone, widać przez nie odrobinę wnętrza.
Łuki w hollu prowadzą do największego pomieszczenia - połaczenia kuchni, jadalni i salonu.
Kuchnia jest bardzo nowoczesna, utrzymana w ciemnej tonacji, za to otoczona jest oknami.
Salon jest wyposażony w najnowocześniejszy sprzęt RTV.
Natomiast jadalnia pozwala na rozkoszowanie sie zarówno jedzeniem, jak i pięknymi widokami. Jest z niej wyjście na taras, więc jeśli pogoda pozwoli można jeść na zewnątrz.
Główna sypialnia utrzymana jest w odcieniach granatu i purpury. Posiada łazienkę (sorry za to niepościelane łóżko).
Znajduje się w niej wygodny kącik do czytania
Zielona łazienka jest przeznaczona dla domowników (przepraszam za takie zdjęcie, jej rozmiar nie pozwolił mi na zrobienie normalnej fotografii)
Różowa toaleta dla gości.
Główna i największa, niebieska łazienka.
Ta niebieska sypialnia może pełnić też rolę pokoju gościnnego bądź gabinetu.
Sterylny holl prowadzi jeszcze do dwóch pokoi.
Pokoik dziecięcy w jasnych, pastelowych barwach.
Jest świetny dla małego chłopca, choć przy zmianie barw nada sie także dla dziewczynki.
Ostatni pokój może zostać dowolnie zaaranżowany. W tej chwili pełni rolę siłowni.
Tak wygląda taras.
Za domem jest basen.
Kamienna ścieżka prowadzi do ogródka.
Rzut domu.
Rzut całej posiadłości.
I co o nim sądzicie? Wiem, że ogród jest straszny, nie potrafię ich dobrze zaprojektować.