View Single Post
stare 03.07.2011, 12:33   #6
Jamniczka
Guest

Domyślnie Problem po ściąganiu ze Store

Hej!
Ostatnio w grze dzieja mi się dziwne rzeczy. Jest to gra oryginalna. Mianowicie, po ściągnięciu kilku ubrań z The Sims Store (od tamtego czasu) non stop mam "dziwne zjawiska", tj:
1. Gdy wyjeżdżam na wakacje i wracam, w domu mojego sima jest identyczny sim jak on (!) ale ma trochę opóźnione umiejętności (czyli takie, jakie mój prawdziwy sim miał np tydzień temu). Naturalnie, uśmiercam go - jednak on umiera i nie przychodzi Śmierc, a jak chcę wyjść z gry wyskauje komunikat, że własnie Śmierć przyszła po czlonka mojej rodziny. Ale jego, oczywiście, nie ma.
2. W dowolnym momencie nie moge wykonywać simem żadnych interakcji. Ale tylko jednym. Miałam w rodzinie 3 simów, i tak sie stało z Simką - nie mogłam nią nigdzie kliknąć, ani nie można było z nią wykonywać interakcji. Z pozostałymi simami wszystko OK.
3. Gdy moja simka po porodzie wróciła ze szpitala, zachowała się baaardzo dziwnie. Przeszła po niebie droge z powrotem do szpitala i dopiero kolejny raz wracała. Nie dało się jej zatrzymać. Po prostu szła na takiej wysokości, że widać ją było dopiero z podglądu okolicy.

To wszysto dzieje się odkąd ściągnęłam parę ubrań ze Store. Czy to ma jakiś związek?? Prosze o odp, mam dość tych dziwnych błędów!!

Ostatnio edytowane przez lithium : 03.07.2011 - 14:17
  Odpowiedź z Cytatem