View Single Post
stare 04.07.2011, 12:02   #597
Justyna0307

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Świetne te wasze historie !
Wow wampirzy ród zrobił na mnie wrażenie
Dlaczego wy macie takie pomysły a ja nie W sumie to u mnie zawsze wszystko było w simsach poukładane i nudne

Oki jak już pisałam tu !klik!

Niadia postanowiła zapomnieć o nieżyjącym ukochanym i zająć się swoim mężem i swoją karierą!
Młode małżeństwo latało po klubach, przyjęciach i imprezowali na całego... Postanowili korzystać z życia Przynajmniej Nadia tak postanowiła. Kai chciał założyć rodzinę z tuptającymi smrodkami u boku... W końcu młodzi tak się kochali...

Postanowili się przeprowadzić. Stary dom nad oceanem był za mały dla nich. Kupili dom niedaleko szkoły. No i pierwszy całus w nowym domu

Nadia w nowym domu postanowiła się rozwijać i rzucić pracę stylistki na rzecz malarstwa.

Nadia widziała jak Kai'owi zależy na powiększeniu rodziny. Więc zwabiła go do sypialni na małe co nie co nie mówiąc mu że już dawno odstawiła tabletki... Niestety wiele prób i testów się zmarnowało... Nadia nie mogła zajść w ciąże Chciała porozmawiać z Kai'em o tym ale nie chciała mu robić przykrości...

Lecz pewnego dnia, gdy Kai robił śniadanie Nadia poczuła zapach mleka i zrobiło się jej niedobrze Pomyślała - "to musi być to" ! I pobiegła rano do szafki by zrobić test. Tak to była ciąża ! W końcu !

Poinformowała o tym męża. Był w szoku! "Czemu mi nie powiedziałaś, że coś planujesz?" - krzyczał Kai przez łzy szczęścia ! Był dumny z siebie I kochał już od pierwszych dni maleństwo

Nadia nabierała na wadze i brzuszek rósł

Poród odbył się bez komplikacji Urodziła się dziewczynka, której oboje pragnęli Nazwali ją Shine

Pierwsze karmienie i przytulanki z rodzicami

Nadia jako gwiazda musiała zrzucić kilogramy, bo agent jej kazał choć nie chciała się rozstawać z Shine ani na moment... i tak z niej łamaga

Dalsze nudne losy rodziny Newton już wkrótce

Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 04.07.2011 - 12:06
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem