View Single Post
stare 05.07.2011, 13:22   #4
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Słoneczna 1b by Quixley

Bryła strasznie, strasznie podoba mi się z zewnątrz! Cegła, balkony, okna... CUDO! Tylko przed wejściem za dużo roślinek. No i po co taka wielka parcela to nie wiem. Stoi zdecydowanie za daleko od drogi. Mogłaś śmiało tam walnąć podjazd (tak dla picu - widzę, że nie masz NŻ). Płot byłby mile widziany
Widzę, że masz same fajne dodatki Mają dobrą jakość i chwała Ci za ich wykorzystanie. Irytują mnie trochę wszechobecne wzory na tapetach... Ta szarość zestawiona z brązową podłoga robi smutne wrażenie, a przecież z tego domku mogłoby być cieplutkie, milutkie rodzinne cudo
Kuchnia mnie nie przekonuje, bo też jest strasznie ponura. Ale użyłaś mojego ulubionego zestawu mebli :> Mimo wszystko jednak pomieszczenie pozostaje niezachęcające do przebywania w nim.
Zielona cześć parteru () i ta wolno stojąca roślinka jakoś mijają mi się z celem (tak, miałeś rację, że się nie spodoba!).
Dlaczego kolejna łazienka znowu jest szara?! Zdecydowanie przesadziłaś z tym kolorem. I brakuje lustra
Łazienka nr 2 jest OK, tylko ta wanna taka jakaś...
Drabinka w ramach schodów to niebezpieczne rozwiązanie.
Świetna siłownia z jednym sprzętem!
W wolnych pokojach zazwyczaj robię jakieś miejsca do nauki umiejętności, ewent. garderobę.
Emilka i jej rodzice to ponuraki Pokoje nawet ładne, tylko ta tapeta zestawiona z czarnymi meblami, ciemną podłogą i ciemnymi dekoracjami...!
Trzecia łazienka - no comment
Pokój Flory wieeeeeeeeelgaśny! Gdzie ta dziewczyna ma jakąś szafkę na ubrania czy coś?
Lepsze kolory
Ładny pokój na poddaszu TYLKO DLACZEGO ZNOWU SZARY?!
7,5/10

Ostatnio edytowane przez Liv : 06.07.2011 - 12:26
Liv jest offline