View Single Post
stare 06.07.2011, 17:41   #11
Pinezka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Saheli - Bardzo ciekawa historia, szczególnie gdy wkroczyły duchy. Sama nigdy nie dochowałam się dziecięcego duszka.

Powracam z moimi simami. W sumie nie są tymi samymi simami, gdyż po instalacji Pokoleń musiałam stworzyć nowy zapis. Następnie próbowałam gdy w Loverland, ale w tym zapisie simowie mi się "mrożą" i niestety nie ma tam miejsca na Zaplecze Kryształek Piczkers. Dlatego po usilnych próbach w Sunset (simowie po odinstalowaniu moda Nraas SP przestali się starzeć) postanowiłam wrócić do Bridgeport. Tam o dziwo gra mi się nie tnie, nie mrozi, szok. Ale do rzeczy ..

Alicia Hudson postanowiła zamieszkać w Bridgeport, gdyż jak wiele innych simek bardzo chciała zostać gwiazdą ekranu. Podobne pragnienia ma tysiące małych dziewczynek, jednakże to właśnie Alicia najmocniej z nich wierzyła w swój sukces. No cóż. Z takim urokiem osobistym wiele można osiągnąć.

Zaraz po przyjeździe do miasta Alicia podjęła karierę aktorską i rozpoczęła poszukiwania osobistości, z którymi mogłaby nawiązać kluczowe kontakty. W tym celu była conocnym gościem w miejskich klubach

W jednym z takich miejsc poznała sima o imieniu Ace. Miał on zaledwie jedną gwiazdkę, ale na początek dla Alicii było to wystarczająco, żeby zabłysnąć.

Romans ten nie trwał zbyt długo.. Chociaż. W sumie trwał .. tylko w tym czasie Alicia rozpoczęła kolejne zaloty. Jej kolejnym celem stał się przystojny Alexy Fresco. Druga randka skończyła się w łóżku, a Alicia w ten sposób stała się simką nieprzyzwoitą.

Alexy na zabój zakochał się w pięknej blondynce. Poprosił ją nawet o rękę, a ona o dziwo się zgodziła

Alicia uzyskała reputację Oszustki, gdy jej zdrada wyszła na jaw. Bardzo chciała to okręcić. Porozmawiała z Ace i wytłumaczyła, że mogą być tylko przyjaciółmi

Alicia urządziła szalony wieczór panieński. Jej przyjaciółki tańczyły na blacie kuchennym (niestety nikt w tym momencie nie zrobił zdjęcia)! Zaproszono także zawodowego tancerza. Szkoda tylko, że Alicia zaczęła z nim flirtować po paru głębszych.

Alicia i Alexy wzięli ślub na placu zabaw. Pojawił się tam również tancerz, który oskarżył biedną simkę o zdradę! Alexy na szczęście żonie tę sytuację, a ona obiecała być już zawsze wierna. Niedługo później Alicia dowiedziała się, że jest w ciąży. Mimo widma przerwanej kariery czterogwiazdkowa już wtedy osobistość cieszyła się z nadejścia dziecka

Gdy urodziła się mała Emma wszyscy skakali wokół niej, a właściwie wciąż skaczą, bo na tym etapie na razie kończy się ta historia
Pinezka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.