Bryła super ^^ Duża, kanciasta, ale ładna. Tylko zmieniłabym okna. Nie pytaj czemu, sama nie wiem. Po prostu mi nie pasują, zwłaszcza te podłużne od przodu. Może po prostu lepiej pasowałby inny kolor, no nie wiem.
W środku też ładnie. Kocham szary ^^ I świetne są niektóre tapety, np. w salonie, siłowni i na piętrze. Salonowe kanapy też są super. Jeśli ściągnięte, to daj mi koniecznie linka do strony xd Odrzuciła mnie trochę kuchnia. Ładna, ale nie w tych kolorach. Ściany trochę nijakie, wyrzuciłabym też lustro z podłogi i ten brąz na meblach mi nie pasuje. Przynajmniej odcień. W łazience to samo: ładnie, ale nie ten kolor mebli. Ale druga łazienka jest już super ^^ Podoba mi się kosz z badylami. Nie mam pojęcia co to takiego, ale ładne. Pokoje Emilii i rodziców są boskie! Strasznie ciemne, ale uwielbiam takie klimaty i chętnie zamieszkałabym w podobnym. Pokój Flory mi tylko nie pasuje. To taki dziwny kolorystyczny odskok od reszty domu (nie licząc kąciku zadumy, w której zieleń też mi nie pasuje). Skoro całość jest szara, to ten pokój też zrobiłabym szary/biały/czarny.
9/10