Liv:
Zdjęcia będą, a nie zbytnio wiedziałem, gdzie zamieścić póki co zdjęcia samych szkiców.

Chciałem zrobć tak kiedyś jeszcze raz, że najpierw same plany a potem zdjęca z budowy i zakończone, ale skoro nie można to nie będę już tak robił. Chyba, że jednak dostanę pozwolenie, to bym był bardzo ucieszony.

Normalnymi schodami wchodzi się na pierwsze piętro z parteru. Kręconymi wchodzi się na 2 piętro. Specjalnie dodałem strzałki. Jeśli strzałka jest w stronę schodów, to znaczy, że prowadzą one w góre, jeśli nie jest w stronę schodów, to znaczy, że przychodzi się z dołu.
Mieszkania przeznaczone dla rodzin 3-5 osobowych. Może być i mniej lub więcej jak kto woli. Na I piętrze przewidziałem sypialnie i przypuścmy pokój dla dziecka, lub kogo kolwiek innego. Na 2 piętrze mogą być to pokoje rekreacyjnę np. można zrobić sobię biblioekę i wyjść z niej poczytać na balkonik w przypadku mieszkania 1, lub urządzić sobię siłownie. Można też czerpać zyski i wynająś któryś z pokoi dla lokatora.

Oczywście po zakończeniu budowy przedstawię mieszkanie pokazowe.
Gio:
Rysowałem plany ogromnych bloków do simsów.

To było nawet proste, tylko to przerabianie na paincie... na przyszłość będę korzystał ze strony którą mi podałeś.

Garaż posiada troszkę wiecej miejsca niż tylko na samochód, po to, aby właśnie móc tam postawić jakiś półki z narzędziami. Warsztat na planie został przewidziany jako pokoik, gdzie można sobię ustawć stolik np. do robienia robotów, zabawek.

itp.
Wiatrołap, zawsze tak się u mnie mówiło, na pomieszczenie gdzię się wchodzi i rozbiera.

W blokach np. w wiatrołapie są skrzynki pocztowe bardzo czesto.
Do zobaczenia na budowie!