Mam 2 problemy.
1. Mam lodówkę za osiągnięcie kariery kucharki. Chciałam zrobić te osiągnięcia z dziennika kucharki i robiłam te 75 potraw a potem dałam to do lodówki, później zaczęłam usuwać te resztki i pojawiało się że jest zła że dobre jedzenie marnuje a teraz nie mogę nic zgotować, żadnych deserów ani obiadów

mogę tylko robić te darmowe surówki i inne. Jak to naprawić? Mam jeszcze replikator żywności i tam coś zachowane. Jak to usunę to lodówka będzie normalna?
2. Moja simka spotyka się z Przemysławem Lada. Są dobrymi przyjaciółmi ale nic dalej nie może ruszyć bo nie mogą się całować

Nie znam jego cech bo nie mogę ich poznać, wiem że nie ma partnerki i jest bogaty. Gram bez kodów więc żyję z oszczędności i pracy dorywczej i to mi spokojnie wystarcza, może myśli że ona leci na niego bo jest bogaty? Jak chcę go zaprosić to pisze że przyjdzie za chwilę a zaraz pojawia się napis że jednak nie może, albo żebym za 24 godziny zadzwoniła bo nie ma go w domu a jak po tym do niego idę to jest w domu i normalnie rozmawia z nią. Co z tym zrobić?