Bardzo przepraszam jeśli był taki temat.
Ostatnio postabowiłam wrócić do mojej starej rodzinki jeszcze przed zainstalowania "Pokoleń". (Jest to oddzielny zapis, nie zmiana aktywnej rodziny). No i w Chinach zaczęło mi się robić tak jak w temacie "Problemy z grafiką", czas i simy się zatrzymują- listki nie. Ale trudno, ale ostatnio zaczęło się robić jeszcze gorzej. Jak wczytuję tą rodzinkę (tylko tą, bo inne śmiagają jak marzenie i nawet się nie zacinają) to po lewej stronie w okienkach są dwa, trzy simy z całej rodzinki. Reszta okienek jest pusta. Jak się wciśnie te okienko, to nad zegarem gdzie powinien tkwić wizerunek wybranego sima, też jest pusto. Ale w samej grze- simy są, ale moi (ci którzy są w okienach i którymi mogę coś robić) nie mogą zrobić z nimi żadnych interakcji. Swoją drogą tych znikniętych nie ma też w drzewie genaologicznym:

I nie, jak się poczeka to się nie załadowują. Jak wyprowadziłam się jedną simką gra przestała się zacinać, ale jak zaprosiłam jednego chińczyka do domu to jak kazałam simce zrobić z nim jakąś interakcję to w chwili gdy nad głowami powinien pojawić się ludzik z plusikiem lub minusikiem, który powie czy to wpłynęło dobrze na ich znajomość czy źle, ona pojawia się z metr od niego, jakby interakcji nie było. I tak za każdym razem.
Mam nadzieję, że umielibyście mi pomóc, tak, żebym nie musiała mówić żadnych procesorów itp. bo kompletnie się na tym nie znam i dodam, że pudełka po simsach leżą gdzieś porozrzucane i znaleznieni nich graniczy z cudem.
Ewentualnie przerzucę się na inną rodzinkę xD