Cytat:
Napisał nmin
No pięknie, zepsułam sobie zapis. Chyba dlatego, że zaktualizowałam grę, nie wyjąwszy wcześniej modów... Mam w nim problem ze zmianą aktywnej rodziny, a gdy już jestem w któreś rodzinie, nie mogę wybrać jednego Sima, bo zaznacza mi się każdy, na którego kliknę - no wiecie, aktywny Sim ma swój kwadracik otoczony białą ramką, a ja mam tą ramką otoczonych wszystkich  Czasem też znika panel z opcjami. Trochę mi szkoda tej rodziny, bo miała już fajne, odchowane dzieci i ciekawą sytuację. Myślicie, że dałoby się to uratować tym programem do przeprowadzania rodzin do innego otoczenia? Przeprowadzenie pojedynczej rodziny nic mi nie da, bo rodzina jest rozbita na dwa domy.
|
Wiem, wiem... obsłudze forum nie wypada, ale...
Moim zdaniem to nie popsułaś aktualizacją z modami, tylko po prostu gra jest zpiep... znaczy zsolona

Annie mniej więcej podała rozwiązanie, jednak muszę Cię rozczarować, bo errortrap czasami działa na ten błąd, a czasami nie.
Ja tak dwa dni straciłam na odzyskanie zapisu i w końcu jakimś cudem udało mi się wejść do "miasta" - spakować dom z rodzinką i przenieść do innego zapisu.
A swoją drogą ciekawi mnie co zrobiłaś chwilę wcześniej? Rodzice byli na wakacjach?