View Single Post
stare 09.07.2011, 19:57   #66
Björk
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 19
Domyślnie Odp: Simowie się resetują, znika panel sterowania itp problemy

Cytat:
Napisał nmin Zobacz post
No pięknie, zepsułam sobie zapis. Chyba dlatego, że zaktualizowałam grę, nie wyjąwszy wcześniej modów... Mam w nim problem ze zmianą aktywnej rodziny, a gdy już jestem w któreś rodzinie, nie mogę wybrać jednego Sima, bo zaznacza mi się każdy, na którego kliknę - no wiecie, aktywny Sim ma swój kwadracik otoczony białą ramką, a ja mam tą ramką otoczonych wszystkich Czasem też znika panel z opcjami. Trochę mi szkoda tej rodziny, bo miała już fajne, odchowane dzieci i ciekawą sytuację. Myślicie, że dałoby się to uratować tym programem do przeprowadzania rodzin do innego otoczenia? Przeprowadzenie pojedynczej rodziny nic mi nie da, bo rodzina jest rozbita na dwa domy.
Wiem, wiem... obsłudze forum nie wypada, ale...
Moim zdaniem to nie popsułaś aktualizacją z modami, tylko po prostu gra jest zpiep... znaczy zsolona
Annie mniej więcej podała rozwiązanie, jednak muszę Cię rozczarować, bo errortrap czasami działa na ten błąd, a czasami nie.
Ja tak dwa dni straciłam na odzyskanie zapisu i w końcu jakimś cudem udało mi się wejść do "miasta" - spakować dom z rodzinką i przenieść do innego zapisu.
A swoją drogą ciekawi mnie co zrobiłaś chwilę wcześniej? Rodzice byli na wakacjach?