Nomm... Przez głupiego Hamminga musiałem odbudowywać cały związek Matthew z Rose ;/ Żeby zaciekawić ich życie Matthew zaczął zdradzać Rose z Elvirą Slayer, i nagle gdy wracał z pracy, nie wiadomo jak, Rose go nakryła na zdradzie. 

Ale mniejsza o to xd
Podczas ciąży Rose, Matthew bardzo się nią opiekował.
 Dziewczyna po paru dniach, znaczy miesiącach (
Dziewczyna po paru dniach, znaczy miesiącach ( ) urodziła zdrową córeczkę Mirandę...
) urodziła zdrową córeczkę Mirandę...
 ...A Matthew się jej oświadczył (Rose, nie Mirandzie ;p).
...A Matthew się jej oświadczył (Rose, nie Mirandzie ;p).
 Para postanowiła, że wezmą ślub gdy Miranda podrośnie. Niestety dla pana Hamminga to było za długo, i gdy Rose wychodziła na spacery z Mirandą, Matthew bezczelnie ją zdradzał ze swoją byłą dziewczyną Elvirą Slayer.
Para postanowiła, że wezmą ślub gdy Miranda podrośnie. Niestety dla pana Hamminga to było za długo, i gdy Rose wychodziła na spacery z Mirandą, Matthew bezczelnie ją zdradzał ze swoją byłą dziewczyną Elvirą Slayer.

Biedna matka niczego nie wiedząc, urządziła wieczór panieński w klubie "Jasnota".
Biedna matka niczego nie wiedząc, urządziła wieczór panieński w klubie "Jasnota".

Jednak Rose zaczęła coś podejrzewać. Po pewnym czasie dziewczyna nakryła Hamminga na zdradzie. (Nie mam fotki, bo nawet nie wiem jak to się stało ;p) Matthew zaczął przepraszać swoją narzeczoną. Na początku bezskutecznie, ale kiedy Rose zobaczyła, że Matthew naprawdę żałuje tego co zrobił, wybaczyła mu.
Jednak Rose zaczęła coś podejrzewać. Po pewnym czasie dziewczyna nakryła Hamminga na zdradzie. (Nie mam fotki, bo nawet nie wiem jak to się stało ;p) Matthew zaczął przepraszać swoją narzeczoną. Na początku bezskutecznie, ale kiedy Rose zobaczyła, że Matthew naprawdę żałuje tego co zrobił, wybaczyła mu.
 W między czasie Miranda podrosła...
W między czasie Miranda podrosła...
 Nauczyła się mówić, chodzić, grać na cymbałkach...
Nauczyła się mówić, chodzić, grać na cymbałkach...

(Niestety nie mam fotki, jak się uczy mówić)...a Rose i Matthew mogli wziąć cichy ślub w parku (w stroju codziennym -.-)...
(Niestety nie mam fotki, jak się uczy mówić)...a Rose i Matthew mogli wziąć cichy ślub w parku (w stroju codziennym -.-)...

I to by było tyle na dzisiaj...  Następna część najprawdopodobniej kiedy Miranda stanie się nastolatką, czy za baaaardzo długo, bo gram na długim trybie ;p