View Single Post
stare 10.07.2011, 10:14   #610
Electric Shabet

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Nomm... Przez głupiego Hamminga musiałem odbudowywać cały związek Matthew z Rose ;/ Żeby zaciekawić ich życie Matthew zaczął zdradzać Rose z Elvirą Slayer, i nagle gdy wracał z pracy, nie wiadomo jak, Rose go nakryła na zdradzie. Ale mniejsza o to xd

Podczas ciąży Rose, Matthew bardzo się nią opiekował.

Dziewczyna po paru dniach, znaczy miesiącach () urodziła zdrową córeczkę Mirandę...

...A Matthew się jej oświadczył (Rose, nie Mirandzie ;p).

Para postanowiła, że wezmą ślub gdy Miranda podrośnie. Niestety dla pana Hamminga to było za długo, i gdy Rose wychodziła na spacery z Mirandą, Matthew bezczelnie ją zdradzał ze swoją byłą dziewczyną Elvirą Slayer.

Biedna matka niczego nie wiedząc, urządziła wieczór panieński w klubie "Jasnota".

Jednak Rose zaczęła coś podejrzewać. Po pewnym czasie dziewczyna nakryła Hamminga na zdradzie. (Nie mam fotki, bo nawet nie wiem jak to się stało ;p) Matthew zaczął przepraszać swoją narzeczoną. Na początku bezskutecznie, ale kiedy Rose zobaczyła, że Matthew naprawdę żałuje tego co zrobił, wybaczyła mu.

W między czasie Miranda podrosła...

Nauczyła się mówić, chodzić, grać na cymbałkach...

(Niestety nie mam fotki, jak się uczy mówić)...a Rose i Matthew mogli wziąć cichy ślub w parku (w stroju codziennym -.-)...

I to by było tyle na dzisiaj... Następna część najprawdopodobniej kiedy Miranda stanie się nastolatką, czy za baaaardzo długo, bo gram na długim trybie ;p

Ostatnio edytowane przez Electric Shabet : 10.07.2011 - 12:07
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem