Nomm... Przez głupiego Hamminga musiałem odbudowywać cały związek Matthew z Rose ;/ Żeby zaciekawić ich życie Matthew zaczął zdradzać Rose z Elvirą Slayer, i nagle gdy wracał z pracy, nie wiadomo jak, Rose go nakryła na zdradzie.

Ale mniejsza o to xd
Podczas ciąży Rose, Matthew bardzo się nią opiekował.
Dziewczyna po paru dniach, znaczy miesiącach (
) urodziła zdrową córeczkę Mirandę...
...A Matthew się jej oświadczył (Rose, nie Mirandzie ;p).
Para postanowiła, że wezmą ślub gdy Miranda podrośnie. Niestety dla pana Hamminga to było za długo, i gdy Rose wychodziła na spacery z Mirandą, Matthew bezczelnie ją zdradzał ze swoją byłą dziewczyną Elvirą Slayer.
Biedna matka niczego nie wiedząc, urządziła wieczór panieński w klubie "Jasnota".
Jednak Rose zaczęła coś podejrzewać. Po pewnym czasie dziewczyna nakryła Hamminga na zdradzie. (Nie mam fotki, bo nawet nie wiem jak to się stało ;p) Matthew zaczął przepraszać swoją narzeczoną. Na początku bezskutecznie, ale kiedy Rose zobaczyła, że Matthew naprawdę żałuje tego co zrobił, wybaczyła mu.
W między czasie Miranda podrosła...
Nauczyła się mówić, chodzić, grać na cymbałkach...
(Niestety nie mam fotki, jak się uczy mówić)...a Rose i Matthew mogli wziąć cichy ślub w parku (w stroju codziennym -.-)...
I to by było tyle na dzisiaj... Następna część najprawdopodobniej kiedy Miranda stanie się nastolatką, czy za baaaardzo długo, bo gram na długim trybie ;p