View Single Post
stare 10.07.2011, 21:19   #6
Abigail_Kocur

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ćwir Mortimier ożenił się z Diną, ale zmarł. Kasandra wyszła za Dona i jest teraz szalonym naukowcem i emerytką. Ma córkę Persephonę, która jest już nastolatką i dziewczyną mojego Sima, Chucka Hydrzyka. Chuck nie jest lubiany w rodzinie, ponieważ oni sądzą, że sprowadza Pers na złą drogę Aleksander jest samotnikiem, pracuje w Nauce. Ożeni się z córką Haków, Mary-Ann.

Hak
Jan zajmuje się ogrodem i bardzo to lubi. Jest już emerytem i pracuje w Gastronomi, ale nie powodzi mu się, często był wyrzucany z pracy. Jennifer (nie pamiętam jak ma w pl wersji) jest już też emertką i osiągnęła szczyt kariery Biznes i osiągnęła cel życiowy. Jako mój pierwszy Sim ;> Lucyna jest dorosła i wyszła za Błażeja Biedaka. Zaadoptowali dwie córki. Jan i Jennifer zaadoptowali wcześniej jeszcze Brooke - Murzynkę i urodziła im się Mary-Ann. Obie są nastolatkami.

Przyjemniak
Daniel nadal zdradza żonę z Niną, Kasią i miastową Simką. Raz się dowiedziała i zmieniła pokojówkę, ale to nie powstrzymało męża. Oboje są już emerytami, ale Marysia pracuje. Andżelika wyszła za Damiana i mieszkają z jej rodzicami. Mają syna Ignasia w wieku szkolnym. Liliana wyszła za Szczepana i prowadzą hulaszczy tryb życia w jednym z małych, białych domków. Nie mają dzieci.

Marzyciel
Dariusz zaręczył się z jedną miastową, ale umarł śmiercią naturalną przed ślubem. Szczepan żyje z Lilianą.

Biedak
Balbina po urodzeniu syna o imieniu Brain wyszła na prostą, zaczęła pracować jako kucharka. Pewnego dnia wygrała sumę 50 tysięcy simolenów! Wyprowadziła się od razu do większego domku z nastoletnim Brainem. Żyli tam sobie szczęśliwie i Brain dorósł. Gdy był w pracy, Balbina paliła liście w ogrodzie. Coś poszło źle i weszła w płomień i zaczęła się palić! Nie miał jej kto pomóc i zmarła, tuż po wygraniu takiej fortuny. Teraz korzysta z niej Brain, który ma kilka kochanek i osiągnął prawie szczyt kariery Sportowca. Już niedługo będzie emerytem, więc zamierza się ustatkować i ożenić się z miastową.
Damian jest kryminalistą i ma syna i żonę Andzielikę.
Błażej ma dwie córki, nie powodzi mu się w pracy i ma żonę Lucynę.

Macierzanka
Para dorosłych ciągle tańczy i pływa w basenie. Spełniają jednak swoje marzenia, czyli szczyty karier. Mają syna nastolatka, Arudu. Żyją w domu w stylu afrykańskim.

Kaliente
Nina spełnia swój cel życiowy - 20 bara bara z różnymi Simami. Ma już około 15 na koncie. Kariera to Gracz. Dina mieszka u Ćwirów i co jakiś czas romasuje z Donem. Trochę świruje, np pewnego dnia przebrała się za Bellę i wkurzała Kasandrę Z Kasandrą się nienawidzą. Ma córkę, Ritę. Rita nie ma szczęśliwego nastoletniego życia, Dina wymaga od niej nauki i pracy. Nie ma czasu na romanse i przyjaźnie. Poza tym jest wrogiem Persefony. Powód jest taki, że Dina i Rita chcą przejąć dom, chociaż należy on do rodziny Ćwirów.

Lotario
Don jest już emerytem, lekarzem. Mieszka u Ćwirów, ma kochankę Kasię, Dinę, Ninę. Żonę Kasandrę i córkę Persefonę. Żyje się mu bardzo dobrze.

Próchno
Oni leżą już w ogródku Przyjemniaków. U schyłku swych dni mieszkali w miłym domku, gdy zmarł dziadek, Karolina wprowadziła się do córki. Tam zmarła.

Poza rodzinami tymi stworzyłam tylko jedną moją, Hydrzyków. Chyba o nikim nie zapomniałam.
Abigail_Kocur jest offline   Odpowiedź z Cytatem