View Single Post
stare 11.07.2011, 12:28   #7
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

U mnie bywało różnie,ale najpopularniejsza wersja brzmi:
Rodzina Ćwir-Kasandra zerwała z Donem i wyszła za Dariusza Marzyciela z którym zamieszkała.Dołączyłam do nich psiaki Dana i Sarę Stwór.Mortimer ożenił się z Diną Kaliente,adoptowali niemowlę,które otrzymało imię po siostrze Diny.Wkrótce potem Mortimer zmarł.Aleksander stał się nastolatkiem,ale nic ciekawego mu się przytrafiło.
Rodzina Kaliente-jak już mówiłam Dina wyszła za Mortimera i miała adoptowaną córkę-Ninę,po jego śmierci musiała zajmować się dziewczynką i nastoletnim Aleksandrem.Nina wyszła za Dona Lotario i miała z nim córkę Dinę.
Rodzina Biedak-wcale u nich nie grałam
Rodzina Przyjemniak-patrz wyżej
Rodzina Lotario-Don związał się z Niną i był przykładnym mężem i ojcem,zerwał wszelkie kontakty z poprzednimi kochankami

Miłowo i Kwitnące Wzgórza to moje ulubione otoczenia ;-)

W Dziwnowie nie grałam wcale,a w Weronie Romeo i Julia pogodzili się,Tybalt był już dorosły i związał z Reginą Cyrkonią,która urodziła mu córkę Lilkę.Bianka Montek została współlokatorką Tybalta i Reginy.Nie to,żebym nie lubiła grać maxisowskimi rodzinami,ale mają wkurzające imiona i nazwiska,a poza tym rozbudowane drzewa genealogiczne,w którym nie umiem się połapać.Teraz zacznę grać znowu rodzinami stworzonymi przez siebie. ;-)

Ponieważ zagrałam nie tak dawno w Dziwnowie to edytuję moją historię:

Rodzina Widmo: Oliwka umarła,a Ofelia zamieszkała w domu po niej.Miała dzięki temu tyle kasy,że nie musiała pracować.Wprowadził się do niej Damazy Kamasz,wzięli ślub i mieli razem czwórkę dzieci:Rozalinę (naprawdę ładna,w dzieciństwie piła mleko mądrości toteż szybko przyswajała umiejętności,była już nastolatką kiedy dałam jej aspirację zdobywania wiedzy),Roberta oraz bliźniaki Delię i Waldemara.Aby zaspokoić ambicje ojca Damazy nadal interesował się wojskiem i był dość chłodny wobec swojej ukochanej i dzieci.Ofelia wpadała w stany lękowe,trudno się dziwić skoro mieszkała w nawiedzonym domu,ale za to cieszyła się mnóstwem romansów m.in z Rubertem-bratem Damazego.
Rodzina Kamasz: Damazy ożeniony z Ofelią,tymczasem Rupert z pragnieniem romansowania wziął ślub z klonem Belli Ćwir z Dziwnowa.Generał Bolesław miał romans z pokojówką,a ten ostatni w rodzinie był nastolatkiem i okropnie się uczył.
Rodzina Dziwak: tylko do nich zerknęłam

Historia moich Simów stale się zmienia z powodu licznych reinstalek.Po prostu lubię zmiany. ;-)

Ostatnio edytowane przez Piwusia : 21.08.2011 - 16:16
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem