View Single Post
stare 11.07.2011, 22:50   #612
Electric Shabet

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Ćwir
Kasandra zmieniła styl, zerwała z Donem, ożeniła się z Dariuszem Marzycielem i razem z Aleksandrem wyprowadzili się do Marzycieli. Mortimer ożenił się z Diną i przeprowadzili się do małego domku. Staruszek znalazł pracę jako lekarz, a kiedy wychodził do pracy Dina zapraszała do domu Dona. Don przespał się z Diną, ale wtedy przyszedł Mortimer i zerwał z Diną. Wyprowadził się do swojego dawnego domu.
Kaliente
Po tym jak Mortimer przyłapał Dinę w łóżku z Donem i się wyprowadził, Dina wyprowadziła się do drugiego małego domku. Tam urósł jej brzuch, i się okazało, że ma dziecko z Donem. Urodziła się córka Martyna, albo syn Jurek, nie pamiętam już, bo robiłem tą historię dwa razy. Dina postanowiła się wprowadzić do Dona z Jurkiem (lub Martynką). Potem Don oświadczył się Dinie, i o dziwo, ucieszył się z tego powodu. U Niny nic nie zmieniałem. Dalej siedzi w swoim domu i podkochuje się w Donie.
Lotario
Tak jak wyżej, Don zrobił dzieciaka Dinie, potem się jej oświadczył, kiedy ta się do niego wprowadziła. Dina i Don to chyba moja ulubiona parka, bo tak jakoś Niny nie lubię.
Przyjemniak
Daniel (Damian ?) dalej romansował z pokojówką Kasią, a Marysia się o niczym nie dowiedziała. Nie chciałem psuć związku Angeliki z Damianem, ale też nie chciałem, żeby ze sobą chodzili, więc wysłałem Angelikę na studia. Lilkę też wysłałem na studia.
Biedak
Balbina znalazła se faceta, i wzięła z nim ślub. Błażej stał się nastolatkiem, a Damian ożenił się z simką stworzoną przeze mnie i razem mają córeczkę, czy tam syna, nie pamiętam już.

W innych miastach nic nie zmieniałem.
Electric Shabet jest offline   Odpowiedź z Cytatem