Temat: by dogza
View Single Post
stare 13.07.2011, 20:34   #11
Cam

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: by dogza

Pierwsza:
bardzo ładna, tylko strój bym jej dała inny, jakąś krótką sukienkę lub nawet dobasowaną bluzkę i jeansy. Coś bardziej na luzie. 9,5/10. Dałabym o 0,5 więcej, gdybym nie zobaczyła...
Druga:
Szok! Jest tak cudna, że zwala z nóg Fryzura mi się bardzo podoba. I jeszcze te jej rozmarzone oczy... może jednak ładniej by wyglądała np. w długiej sukni wieczorowej? 11/10!
Trzecia:
Nie... wyłupiaste oczy, rybie usta, fryzura, która jest ładna, ale jeszcze bardziej to podkreśla. 4/10
Czwarta:
Nie powiem, całkiem ładna. Twarz ma ok, strój też... ale jakoś nie chce mi się rozpisywać na jej temat Ten skin... cóż za zniewalający biust! Tatułaż na plecach też jest "w skórze", czy to już zasługa ubrania? 9/10
Piąta:
I znów czapki z głów Jest śliczna, taka delikatna i dziewczęca panienka! (Ewentualnie już pani, ale wygląda bardzo młodo Ma bardzo ładne oczy, ale czy takie blade blondynki chyba z reguły mają niebieskie? 11/10

Robisz bardzo ładne simki. Może jednak w następnej kolejności skusisz się na sima?
Cam jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.