View Single Post
stare 14.07.2011, 09:06   #6
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ślepy krzyk

Hmm... Może od początku, tak chyba będzie najlepiej.
Dziwi mnie jedna rzecz, mianowicie dlaczego zarejestrowałeś się na forum prawie rok temu, a dopiero teraz zacząłeś się udzielać?
No ale nie ważne, ważne jest to w jaki sposób powróciłeś, że się tak wyrażę.
Narobiłeś wokół siebie szumu jak tęga kobieta wydzierająca się na straganie, że sprzedaje wszystko za pół darmo. Ludzie się zlecieli, by zobaczyć co sprzedajesz, w Twoim wypadku były to cięte uwagi dotyczące niektórych FS-sów, których swoją drogą pewnie nie przeczytałeś w całości, no ale mniejsza z tym.
Potem dorzuciłeś coś gratis, czyli prolog, którym chciałeś z nas zapewne zakpić, bo jak nazwać kilka linijek tekstu, przy nadmiernej ilości zdjęć? Szczególnie po tych ostrych komentarzach i wyszukanym słownictwie.
Nie komentowałam tego, bo wyczułam w tym kpinę.
Jak już nachapałeś się komentarzy, wrzuciłeś odcinek. Ok, więc czytam i czytam i z każdą chwilą coraz bardziej rozszerzają mi się oczy... Dlaczego?
Wiesz, udzielała się tu swego czasu pewna dziewczyna o nicku Yaoi Fan, która zaczęła pisać o gejowskiej miłości. Do gejów nic nie mam, ale jej FS zostało skasowane bo było niesmaczne i czytało je dużo osób w niskim wieku, które czytać tego nie powinno.
Po co ci to piszę? Otóż po to, żebyś wiedział, że mimo tego, iż napisałeś to bezbłędnie, niestety jest to niesmaczne. Tutaj zagląda dużo młodziutkich ludzi, myślisz, że "kulisy" pedofilii to temat dobry dla nich?
To powinno być od osiemnastu i dobrze by było gdybyś to zaznaczył, bo zakładam, że nie masz zamiaru pisać o czymś innym, niż o historii Wojtka.
No i zdjęć jest za dużo, jak na taką małą ilość tekstu. Swoją drogą dosyć ciężkiego do czytania. Sam pomysł ciekawy, nie powiem, ale ten szum wokół Ciebie, był zupełnie nie potrzebny. Dobry tekst obroni się sam, nie potrzebuje rozgłosu.
Na koniec dodam, że życzę ci byś miał masę komentarzy pod swoim tekstem, ale przez cały czas. Nie tylko przy pierwszych kilku odcinkach, jak zazwyczaj się dzieje, kiedy ludziom nudzi się czytanie czegoś co przestaje ich ciekawić.
Na pewno jeszcze pozaglądam.

edit: nie no centa, lepiej nie można było tego ująć

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 14.07.2011 - 12:59
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem