View Single Post
stare 14.07.2011, 18:14   #44
Gio

Reputacja: 15
Domyślnie Odp: Ślepy krzyk

A, nie wiem co napisać o drugim odcinku, w sumie to nie wybiję się zbytnio z ogółu, więc możesz napiszę coś o zdjęciach.
Całkowicie się z Tobą zgadzam, że zdjęć powinno być jak najwięcej. Jeszcze raz powtórzę: JAK NAJWIĘCEJ. Tak jak mówisz: zdjęcia to integralna część fotostory. W zasadzie powinno być tego mniej-więcej po pół Patrząc na światowe standardy tworzenia fotostory (mówię oczywiście tylko i wyłącznie o simowych fs) my z tym forumowym zwyczajem 5 stron tekstu i do tego 3 zdjęć jesteśmy, jakby to powiedzieć, lekko zacofani. A zdjęcia mają wiele zalet: rozdzielają ładnie tekst, przez co staje się on bardziej przejrzysty no i go wizualnie skracają (kto by chciał czytać taki zbity kloc tekstu? Na pewno tacy się znajdą, ale czy robią to z czystą przyjemnością?). Więc zdjęć nigdy za dużo i proszę Cię, Gejowniczku, żebyś się nikomu nie dał namówić i nie zmniejszał ich ilości
Aha, Jarucwelski [?] to lekkie przegięcie jak na mój gust, no i w sumie to był najbardziej niesmaczne. Może Ciebie to bawi, ale to masz coś zrypane w mózgu, albo jesteś totalnym apatriotą A święty Wojciesz wygląda trochę jak Jezus. No i to "przyszłem"- śmiem wątpić, że było to celowe, a jeśli tak, to umniejszyłeś trochę godności świętym, przez co uraziłem i moje uczucia religijne

pozdraiwam