Cytat:
Napisał Libby
Nie wyjaśniłaś wstecznej ewolucji  .
|
celowo nie wyjaśniłam, na razie o tym cisza :>
Cytat:
Napisał Libby
Albo coś źle przeczytałam, albo Vorg najpierw mówił, że chce odzyskać skrzydła a potem powiedział, że nie chce mieć z aniołami do czynienia...
|
dobrze przeczytałaś, tyle, że Vorg nie stanie się aniołem jeśli odzyska skrzydła

kiedyś tam pisałam o tym, że stracił je w walce z innym aniołkiem i że było to w czasie, gdy "pracował" dla diabła jako Szemchazaj
Cytat:
Napisał Libby
Vorg nieźle kombinuje. Czeka z wyjawieniem prawdy o sobie, aż nikt nie będzie mógł jej wyczytać z Lena.
|
no, zakombinował to tak, żeby nikt sie nie dowiedział, jakie plany ma wobec dobrej i złej strony z którą współpracę nawiąże
Cytat:
Napisał Libby
Ciekawi mnie przeszłość Vorga. Hooper miał ciekawy sen na ten temat.
|
na dodatek bardzo realny

przeszłość Vorgusia powoli się rozwiązuje, aczkolwiek jest jeszcze kilka interesujących rzeczy, które wyjdą w swoim czasie
Cytat:
Napisał Libby
Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki innych FS  .
|
teraz kolej na Belle Rose, jutro wstawię reklamę, odnośnie nowego odcinka
Cytat:
Napisał Master of Disaster
Nieźle, nieźle, anioł układający się z demonem. Ba, co ja mówię - zlecający demonowi bezlitosne morderstwo dwustu niewinnych dzieci.
|
ciekawe prawda?
Cytat:
Ciekawe, co się stało ze STWÓRCĄ, zapadł w sen na kilka stuleci/tysiącleci? Odszedł na emeryturę, umarł, ktoś go uwięził, zabił?
|
to też wyjdzie w swoim czasie
Cytat:
ta cała Keter mnie niemiłosiernie irytuje, DZIWNIE MI SIĘ KOJARZY z Frollo, czarnym charakterem jednej z moich ulubionych kreskówek dzieciństwa*, którego to osobnika zresztą wtedy strasznie nie znosiłam, choć miał (w polskiej wersji) głos Krzysztofa Gosztyły.
|
czemu akurat z nim?
Cytat:
Wkurza mnie ta baba... anielica... cokolwiek! Jest chyba równie podłą szują, co Lucek. Ktoś powinien zrobić porządek w tych zaświatach 
|
prawda? niby to anielica, ale bez skrupułów, niebu potrzebne są dusze, więc najlepiej posłużyć się kimś już splamionym krwią i zebrać trochę :>
Cytat:
A ta Erin... ciekawe, co to za jedna. Zastanawiam się, czy to przypadkiem nie Sunsum. No, ale zobaczymy...
|
śmiało mogę powiedzieć, że to jest Sunsum, za to zachowam dla siebie póki co, dlaczego Len rozpoznał w niej swoją znajomą
Cytat:
No, i co będzie z Nickiem?
|
wszystko w swoim czasie
Cytat:
Kurczę, jakoś nie mam... weny, żeby pisać coś więcej. Zresztą, muszę się wziąć za swoje wypociny.
|
no właśnie, nie ma co się rozpisywać za dużo

bierz się za swoje FS, bo ja tu usycham, za przeczytaniem czegoś normalnego, co ostatnimi czasy, mi się nie trafia
Cytat:
Więc to tyle, życzę weny, komentarzy i weny 
|
haha i wzajemnie