Temat: Vorg
View Single Post
stare 14.07.2011, 20:01   #193
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Vorg

Cytat:
Napisał Libby
Nie wyjaśniłaś wstecznej ewolucji .
celowo nie wyjaśniłam, na razie o tym cisza :>

Cytat:
Napisał Libby
Albo coś źle przeczytałam, albo Vorg najpierw mówił, że chce odzyskać skrzydła a potem powiedział, że nie chce mieć z aniołami do czynienia...
dobrze przeczytałaś, tyle, że Vorg nie stanie się aniołem jeśli odzyska skrzydła
kiedyś tam pisałam o tym, że stracił je w walce z innym aniołkiem i że było to w czasie, gdy "pracował" dla diabła jako Szemchazaj

Cytat:
Napisał Libby
Vorg nieźle kombinuje. Czeka z wyjawieniem prawdy o sobie, aż nikt nie będzie mógł jej wyczytać z Lena.
no, zakombinował to tak, żeby nikt sie nie dowiedział, jakie plany ma wobec dobrej i złej strony z którą współpracę nawiąże
Cytat:
Napisał Libby
Ciekawi mnie przeszłość Vorga. Hooper miał ciekawy sen na ten temat.
na dodatek bardzo realny przeszłość Vorgusia powoli się rozwiązuje, aczkolwiek jest jeszcze kilka interesujących rzeczy, które wyjdą w swoim czasie

Cytat:
Napisał Libby
Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki innych FS .
teraz kolej na Belle Rose, jutro wstawię reklamę, odnośnie nowego odcinka

Cytat:
Napisał Master of Disaster Zobacz post
Nieźle, nieźle, anioł układający się z demonem. Ba, co ja mówię - zlecający demonowi bezlitosne morderstwo dwustu niewinnych dzieci.
ciekawe prawda?

Cytat:
Ciekawe, co się stało ze STWÓRCĄ, zapadł w sen na kilka stuleci/tysiącleci? Odszedł na emeryturę, umarł, ktoś go uwięził, zabił?
to też wyjdzie w swoim czasie
Cytat:
ta cała Keter mnie niemiłosiernie irytuje, DZIWNIE MI SIĘ KOJARZY z Frollo, czarnym charakterem jednej z moich ulubionych kreskówek dzieciństwa*, którego to osobnika zresztą wtedy strasznie nie znosiłam, choć miał (w polskiej wersji) głos Krzysztofa Gosztyły.
czemu akurat z nim?
Cytat:
Wkurza mnie ta baba... anielica... cokolwiek! Jest chyba równie podłą szują, co Lucek. Ktoś powinien zrobić porządek w tych zaświatach
prawda? niby to anielica, ale bez skrupułów, niebu potrzebne są dusze, więc najlepiej posłużyć się kimś już splamionym krwią i zebrać trochę :>

Cytat:
A ta Erin... ciekawe, co to za jedna. Zastanawiam się, czy to przypadkiem nie Sunsum. No, ale zobaczymy...
śmiało mogę powiedzieć, że to jest Sunsum, za to zachowam dla siebie póki co, dlaczego Len rozpoznał w niej swoją znajomą

Cytat:
No, i co będzie z Nickiem?
wszystko w swoim czasie

Cytat:
Kurczę, jakoś nie mam... weny, żeby pisać coś więcej. Zresztą, muszę się wziąć za swoje wypociny.
no właśnie, nie ma co się rozpisywać za dużo bierz się za swoje FS, bo ja tu usycham, za przeczytaniem czegoś normalnego, co ostatnimi czasy, mi się nie trafia
Cytat:
Więc to tyle, życzę weny, komentarzy i weny
haha i wzajemnie