View Single Post
stare 16.07.2011, 20:09   #2
Spectrum
Guest

Domyślnie Odp: Maison Moderne Pour Deux. Zapraszam

Jej, no nie wiem bryła nawet ok ale taki bałagan dookoła, nie podoba mi się kolorystyka mebli ogrodowych, myślę, że mogą one wyglądać o nieebo lepiej ogród jak ogród mało jaki przypada mi do gustu i ten także mi się nie podoba
Ale, ale to tylko z zewnątrz, bo wnętrze mnie bardzo no nie wiem jak to nazwać, może zaskoczyło? Podobają mi się te jaskrawe kolory one jakoś nie drażnią co jest bardzo trudne do osiągnięcia, te sofy w salonie jak dla mnie nie są takie złe !! kuchnia przyjemna taka zwyczajna, czysta przyjemna
W sypialni nie podoba mi się pościel oraz to, że pólka na książki nachodzi na okno :\ tak to nawet ok choć nie jest to najlepsze połączenie
Łazienka całkiem, całkiem tak kolorowa wesoła, jaskrawa, ale ten dom jest taki lekko szalony więc kolorystyka łazienki jest do zaakceptowania
Ale dość już tego pisania już mnie palce rozbolały
oceniam domek na 9/10
(Gdybym jednak bardziej wziął pod uwagę otoczenie które mi się nie podoba było by 8/10)

O zapomniałem dodać iż lepiej by było gdyby zdjęcia nie były w linkach miałem tyle okien w przeglądarce, że trudno ogarnąłem zdjęcia

Ostatnio edytowane przez Spectrum : 16.07.2011 - 20:11