View Single Post
stare 18.07.2011, 15:22   #626
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Ogłaszam powrót Bardów. Od razu też piszę, że jeśli ktoś nie jest w temacie mojego Klanu Bardów, to w tym temacie są zdjęcia i ich historia, wystarczy poszukać. Wstawiłam też jakiś czas temu na youtube filmik z drzewem Bardów. Nic się od tamtego czasu nie zmieniło, poza śmiercią dwóch małżeństw i podrośnięciem dzieciaków. Nie grałam na tym zapisie od instalacji Pokoleń. Jak się okazało, dobrze, że tak oszczędzałam ten zapis, bo teraz nie jest zaśmiecony bezsensownymi wspomnieniami oraz lalkami WP.

http://www.youtube.com/watch?v=HJ7rfFjZ764 <--- Filmik z drzewem Bardów.

Zaczynamy od smutnego obrazka... Cmentarz w Bridgeport. Te nagrobki na pierwszym planie, to wszyscy zmarli Klanu. Wszyscy zmarli ze starości.

Pamiętacie może jak jedna nastolatka zaszła w ciążę? Nazywała się Molly Bard, w końcu wyszła za ojca dziecka, Lil'a Bling'a, a to ich pierwsze dziecko to był chłopiec i miał na imię Danny. Danny Miał syna Johnny'ego. Ta mała to Betty Bling, córka Johnny'ego.

A tutaj rodzice małej, Johnny i Patty (Patty należy do drugiego członu Klanu Bardów, panieńskie nazwisko to Choo).

To jest syn tej parki oraz brat Betty, Erick

Służąca Blingów, Satrina Zeon. Uroczy z niej brzydal.

Rodzina podczas posiłku. Indyczek... Sama bym zjadła.

Rodzeństwo, Erick i Betty.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem