View Single Post
stare 20.07.2011, 15:21   #34
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: znikające otoczenia

Cytat:
Napisał Videl Zobacz post
Mój problem polega na tym, że po zainstalowaniu dodatku Czas wolny zniknęły wszystkie otoczenia jakie były do tej pory. Jest tylko ta, która pojawia się właśnie w CW ( Dolina Niezbędna o ile się nie mylę). Jak mam je odzyskać?
wejdź w:
Mój komputer -> dysk C -> użytkownicy -> JA* -> moje dokumenty -> EA games -> The Sims 2

*w tym miejscu, nazwa twojego komputera

Otwórz podkreślony przeze mnie folder, jeśli masz w podfolderze downloads jakieś dodatki z internetu to wytnij go i wklej na pulpit, następnie wyjdź z folderu "The Sims 2" i usuń go całkowicie. Odpal grę z ostatnio zainstalowanej płyty, gra utworzy sobie nowy folder, który wcześniej usunąłeś, powinno być już wszystko ok

ps. Jeśli wszystko przebiegnie zgodnie z planem, to dopiero wtedy wklej podfolder "downloads" do folderu "The Sims 2" i odpal jeszcze raz grę, dodatki powinny się pojawić

mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś

EDIT: może być tak, że w folderze EA games będziesz miał dwa podfoldery "The Sims 2" musisz je wtedy obydwa usunąć, wycinając z jednego z nich folder downloads (oczywiście jesli masz tam jakies dodatki )

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 20.07.2011 - 15:25
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem