View Single Post
stare 23.07.2011, 10:41   #615
Séverine

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Kasandra Ćwir zmieniła styl, zdjęłam jej te okulary, zmieniłam włosy i ubranie, to samo zrobiłam z chłopcem. Zakochała się w Simie stworzonym przeze mnie i razem ze sowim synem wyprowadziła się do niego. Po niedługim czasie urodziły się im bliźniaki i przygarnęli 2 psy z ulicy. Oczywiście poślubili się. Gdy Aleksander stał się nastolatkiem znalazł sobie dziewczynę, a później się z nią wyprowadził do domku naprzeciwko rodziców. Bliźniaki stali się starszymi dziećmi a później nastolatkami (Kasandra i Patryk już byli emerytami) W końcu rodzice umarli (dzień po ich śmierci odeszły psy) a Renata i Kuba (bliźniaki) zostali w tym domu wraz ze swoimi partnerami, wzięli też ślub. Aleksander oraz jego żona (wziął z nią ślub) byli już starcami i mieli jedno dziecko, córkę Paulinę. Renata przyłapała swojego męża na zdradzie i pokłóciła się z nim. Gdy Kubie oraz Oli (jego żonie) urodziło się dziecko Renata dopiero zaszła w ciążę. Lecz nie z Adamem (jej mężem) tylko z sąsiadem, Piotrem. Adam odszedł od niej a ona pozostała aż do śmierci z Piotrem. Aleksander i jego żona umarli, a ich córka znalazła (uwaga, uwaga) dziewczynę i zaadoptowała małe dziecko, chłopca Jarka. Później były zdrady, kłótnie, romanse i dużo, dużo dzieci ;p
PS. Uwielbiam grać tą rodziną, zamieszkują teraz 1/3 Miłowa, gdzie nie spojrzeć tam oni
Séverine jest offline   Odpowiedź z Cytatem