Kurczę, szczerze mówiąc, nie spodziewałam się aż tylu komentarzy
więc tak...
Cytat:
Napisał Eranor
Liczę na sensowne wyjaśnienie i ukazanie powiązania Vorga z draugrami.
|
no ok, nie planowałam głebszego wyjaśnienia, ale skoro tak Cię to zainteresowało, to wplotę ten wątek w jednym z kolejnych odcinków
Cytat:
Napisał Rosari.
Ok.Lubię podejście Vorga 
|
nie wiem, czy Ci się spodoba w następnym odcinku :>
Cytat:
Napisał Rosari.
I nie wiedziałam, że te Serafiny są takie.. jakby to ująć...
Bezduszne.
Żeby dzieci powyzabijać dla wzbogacenia armii.
|
Cytat:
Napisał Silver
Zaskoczyła mnie ta Keter (tą prośbą). Niby anioł, a taka jakaś...no nie wiem...niesympatyczna  jak ona może tak bez sumienia kazać Vorgowi zabijać, i to jeszcze dzieci 
|
ciekawe prawda?

mogę tylko powiedzieć, że wiele się zmieniło od czasów Stwórcy... :>
Cytat:
Napisał Silver
Tak samo jak Master of Disaster zastanawia mnie co stało się ze stwórcą 
|
Cytat:
Napisał Madziulka21
Gdzie podział się Bóg czy też Stwórca?
|
wszystko wyjdzie już niedługo

planuję jeszcze kilka odcinków (z 5-6) i pewnie skończę FS.. chociaż w sumie to nie będę pisać w ilu odcinkach, bo jak widać po Belle Rose w obiecanych czterech się nie zmieszczę

więc przyjmijmy, że kiedy będzie koniec, wtedy będzie
Cytat:
Napisał Madziulka21
Jaki plan ma Vorg lub kiedy odsłonisz jego twarz?  . Tego ja nie mogę się doczekać, bo bardzo chce go zobaczyć 
|
no nie Ty jedna chcesz zobaczyć Vorgusia

niestety, na to trzeba będzie jeszcze chwilę poczekać

może do następnego odcinka, a może chwilę dłużej, to zależy jak wymieszczę się z akcją, także jeszcze się okaże
Cytat:
Napisał Searle
Ja nie chcę, by Len zamienił się w demona, no chyba, że zachowa swój powalający wygląd 
|
z Lenem, to nie będzie taka oczywista sprawa, ale na pewno, kiedy sie przemieni to ujrzysz go również w wersji ludzkiej :> więcej nie powiem, wyjaśnię to już niedługo w jednym z odcinków
Cytat:
Napisał Searle
Ciekawi mnie dlaczego Sunsum przyjęła postać Erin. Widocznie może zmieniać się do woli, bo wątpię, by Len znał wcześniej córkę szatana 
|
tym razem nie trafiłaś

to znaczy trafiłaś z tym, że Len nie znał nigdy Sunsum, z tym drugim to jest trochę inaczej :>
Cytat:
Napisał Searle
Coraz bardziej ciekawi mnie przeszłość Vorgusia. Ta scena z kobieta i utopionym dzieckiem. Czy to było jego dziecko? Sam je utopił?
|
podpowiem tylko jedną rzecz

pamiętasz jak zginął Vorg kiedy był człowiekiem? :>
Cytat:
Napisał Czekoladka
Nigdy wprawdzie nie interesowałam się takimi rzeczami,ale to naprawdę wciąga 
|
dziękuję, moja droga
Cytat:
Napisał Brutus
Pomyślałem sobie niedawno, że skoro Belle Rose to taki sukces, to pewnie Vorg jest równie świetny. Nie przeliczyłem się. Przeczytałem wszystkie części z zapartym tchem i czekam na więcej.
Z jednej strony to taki mroczny klimat, piekło, demony, ale z drugiej wspaniała opowieść. To jest po porostu piękne, wspaniałe i cudowne.
|
jestem coraz bardziej zaskoczona

dziękuję Ci za komentarz, nie spodziewałam się, że tutaj pozaglądasz

mam nadzieję, że nie zawiodę w następnych częściach
dziękuję baaaardzo serdecznie wszystkim za komentarze

jestem mega zadowolona z ich ilości ^^
jeśli ktoś się jeszcze skusi, to będzie mi bardzo miło

jeśli jednak nie, to również nic nie szkodzi