Temat: Vorg
View Single Post
stare 25.07.2011, 09:43   #202
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Vorg

Kurczę, szczerze mówiąc, nie spodziewałam się aż tylu komentarzy

więc tak...
Cytat:
Napisał Eranor
Liczę na sensowne wyjaśnienie i ukazanie powiązania Vorga z draugrami.
no ok, nie planowałam głebszego wyjaśnienia, ale skoro tak Cię to zainteresowało, to wplotę ten wątek w jednym z kolejnych odcinków

Cytat:
Napisał Rosari.
Ok.Lubię podejście Vorga
nie wiem, czy Ci się spodoba w następnym odcinku :>

Cytat:
Napisał Rosari.
I nie wiedziałam, że te Serafiny są takie.. jakby to ująć...
Bezduszne.
Żeby dzieci powyzabijać dla wzbogacenia armii.
Cytat:
Napisał Silver
Zaskoczyła mnie ta Keter (tą prośbą). Niby anioł, a taka jakaś...no nie wiem...niesympatyczna jak ona może tak bez sumienia kazać Vorgowi zabijać, i to jeszcze dzieci
ciekawe prawda? mogę tylko powiedzieć, że wiele się zmieniło od czasów Stwórcy... :>
Cytat:
Napisał Silver
Tak samo jak Master of Disaster zastanawia mnie co stało się ze stwórcą
Cytat:
Napisał Madziulka21
Gdzie podział się Bóg czy też Stwórca?
wszystko wyjdzie już niedługo planuję jeszcze kilka odcinków (z 5-6) i pewnie skończę FS.. chociaż w sumie to nie będę pisać w ilu odcinkach, bo jak widać po Belle Rose w obiecanych czterech się nie zmieszczę więc przyjmijmy, że kiedy będzie koniec, wtedy będzie

Cytat:
Napisał Madziulka21
Jaki plan ma Vorg lub kiedy odsłonisz jego twarz? . Tego ja nie mogę się doczekać, bo bardzo chce go zobaczyć
no nie Ty jedna chcesz zobaczyć Vorgusia
niestety, na to trzeba będzie jeszcze chwilę poczekać
może do następnego odcinka, a może chwilę dłużej, to zależy jak wymieszczę się z akcją, także jeszcze się okaże

Cytat:
Napisał Searle
Ja nie chcę, by Len zamienił się w demona, no chyba, że zachowa swój powalający wygląd
z Lenem, to nie będzie taka oczywista sprawa, ale na pewno, kiedy sie przemieni to ujrzysz go również w wersji ludzkiej :> więcej nie powiem, wyjaśnię to już niedługo w jednym z odcinków

Cytat:
Napisał Searle
Ciekawi mnie dlaczego Sunsum przyjęła postać Erin. Widocznie może zmieniać się do woli, bo wątpię, by Len znał wcześniej córkę szatana
tym razem nie trafiłaś to znaczy trafiłaś z tym, że Len nie znał nigdy Sunsum, z tym drugim to jest trochę inaczej :>

Cytat:
Napisał Searle
Coraz bardziej ciekawi mnie przeszłość Vorgusia. Ta scena z kobieta i utopionym dzieckiem. Czy to było jego dziecko? Sam je utopił?
podpowiem tylko jedną rzecz
pamiętasz jak zginął Vorg kiedy był człowiekiem? :>

Cytat:
Napisał Czekoladka
Nigdy wprawdzie nie interesowałam się takimi rzeczami,ale to naprawdę wciąga
dziękuję, moja droga

Cytat:
Napisał Brutus
Pomyślałem sobie niedawno, że skoro Belle Rose to taki sukces, to pewnie Vorg jest równie świetny. Nie przeliczyłem się. Przeczytałem wszystkie części z zapartym tchem i czekam na więcej.
Z jednej strony to taki mroczny klimat, piekło, demony, ale z drugiej wspaniała opowieść. To jest po porostu piękne, wspaniałe i cudowne.
jestem coraz bardziej zaskoczona
dziękuję Ci za komentarz, nie spodziewałam się, że tutaj pozaglądasz
mam nadzieję, że nie zawiodę w następnych częściach

dziękuję baaaardzo serdecznie wszystkim za komentarze
jestem mega zadowolona z ich ilości ^^
jeśli ktoś się jeszcze skusi, to będzie mi bardzo miło
jeśli jednak nie, to również nic nie szkodzi

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 25.07.2011 - 12:08
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem